Zoals altijd: vakkundig, snel, vriendelijk!
Alleen moet het personeel beter kijken bij het afrekenen of je een Renault+ hebt.
Nvt
Ik ben al jaren klant bij Stern Valkenswaard. De service is altijd naar netjes en naar volle tevredenheid.
Zeer goed service. Personeel erg aardig en behulpzaam. Ik raad aan.
Top garage met top personeel
Geweldige service ! GA ZO DOOR !
Het maken van een afspraak vond ik minder. Bij het bellen met algemeen nummer werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan toen ik door werd verbonden om de afspraak te maken was het prima. Bij de garage zelf is het altijd top.
probleem was direct gevonden, snel en efficient hersteld en daarbij werd ik in elke stap op de hoogte gehouden
Altijd naar tevredenheid geholpen. Ben goed geïnformeerd.
Auto rijdt weer na niet starten vorstperiode. Helaas rijdt het niet zo fijn als daarvoor. Hoop volgende week, dat ze het probleem kunnen oplossen.
Ben in de garage geweest voor het verlengen van mijn My Renault pas. en ben door receptionist goed behandeld.
Correct, netjes en snel.
Vlg afspraak. Netjes. Aardig.
Toen mijn auto een steekproef van het RDW kreeg na de APK keuring en ik niet zo lang kon wachten en ver van de garage woon, kreeg ik een leenauto mee. Heel fijn! Toelichting op het APK rapport was ook duidelijk.
Snel en goed geholpen.
duidelijke informatie vooraf. duidelijke beantwoording van vragen. goede aandacht voor COVID-19 regels.
Zeer tevreden hoe de servicebeurt werd afgewerkt. Had iets korter kunnen duren als men meteen op afgesproken tijdstip met mijn auto begonnen was. Prettig verblijf met koffie etc. Erg klantvriendelijk en persoonlijk.
goede afspraak mooi op tijd geholpen
Zie bovenstaand
Heb nog geen ervaring!!!!!
Voor diegene die geen zin hebben om mijn hele recensie te lezen, kijk naar de titel en U weet genoeg! Op 18 februari 2021 heb ik bij Stern (Te Valkenswaard) mijn Renault Twingo aangeschaft. Het traject voorafgaand aan de koop was top geregeld! We werden vriendelijk ontvangen door Ad (ècht een topgozer!) en mochten de auto uitvoerig bekijken en testen. Na de proefrit besloten dat ik de auto wilde aanschaffen. Er werd een mooie prijs gemaakt inclusief een extra service pakket en er werd afgesproken dat ik mijn oude auto zou inruilen. Toen ik later die week besloot mijn auto toch elders te verkopen was dit geen probleem. Ook kon ik de auto, dankzij de kundige en snelle service, eerder ophalen dan gepland. Dit alles vond ik top! Als ik een korte beschrijving zou geven van deze garage/dealer dan zou ik dat doen met de volgende punten; - Vriendelijk personeel - Goede- en snelle service - Mee denkend in het verkoop proces - Reëel geprijsde occasions Kortom, ik beveel Stern ten zeerste aan!!!
Ze denken mee in oplossingen en kijken wat nodig is voor de auto.
Nette, goede service
De Vest 52 A