Ik voel me bedonderd, misschien wel belazerd
Heb de auto 7 september aangeboden voor APK keuring. In de loop van de middag krijg ik telefoon van Kees dat de auto afgekeurd wordt vanwege een scheur in de linker achterband, tot aan het canvas. Hij stelt voor deze door een nieuwe te laten vervangen. Ik heb zijn aanbod afgewezen en bedenktijd gevraagd. Verder wordt een scheur in het thermostaathuis geconstateerd en Kees adviseerde deze door een nieuwe te vervangen. Heb zijn advies opgevolgd en toestemming gegeven. Bij het ophalen van de auto met Kees afgesproken om de auto te voorzien van de winterbanden en op 23 september opnieuw aan te bieden voor APK keuring. Bij de wisseling heb ik de afgekeurde band bekeken maar kon geen scheur ontdekken. Bij herkeuring Philip gevraagd of hij de scheur kon vinden en hij stelde voor de keurmeester te laten kijken. Na lang wachten en opnieuw vragen of de band wordt afgekeurd ja of nee wist Philip mij te vertellen dat er een miscommunicatie had plaats gevonden tussen de werkplaats en de receptie, wat ik ongeloofwaardig vind, en dat de band NIET afgekeurd had mogen worden. Bij geopende motorkap, Philip gevraagd waar is het nieuwe thermostaathuis gemonteerd, ik zie nergens montagesporen en kan ook geen nieuwe onderdelen vinden. Er is 375 euro in rekening gebracht, daar moet je toch iets van terug vinden! Opnieuw kon Philip mij geen bevredigend antwoord geven. Al met al geeft mij het gebeuren een gevoel dat ik belazerd ben en dat het vertrouwen in jullie heel veel schade heeft opgelopen. Misschien heb ik geen andere keus dan het vertrouwen in jullie op te zeggen. Ik ben zeer benieuwd of jullie mijn vertrouwen willen terug winnen en hoe?