Gewedig

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Snel geholpen.

Snel koplampen vervangen.

Beste service ooit!!

Ik kan alleen maar zeggen dat dit bedrijf echt super servicegericht is, zo meedenkend en behulpzaam. Hier kunnen nog veel autobedrijven van leren. Ik ken meerdere autobedrijven van andere merken, maar hier voel je echt koning. Je gaat met een prettig gevoel weer weg. Ik zou alleen al voor altijd Renault willen blijven rijden voor de service daar:-)

geweldige service

geweldige service

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens de onderhoudsbeurt die 1 uur duurde, heb ik kunnen wachten onder het genot van een kop koffie. Ook mijn persoonlijke vragen en opmerkingen zijn naar tevredenheid beantwoord en opgelost. Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en kwaliteit van de werkzaamheden.

Goed geholpen

Goed geholpen alleen jammer dat ik een keer terug moest omdat ze een kabeltje vergeten waren aan te sluiten

Volledig klantvriendelijk

Geven een aangepast advies gebaseerd op de situatie van de auto. Passen daarop de controle en service aanpak aan waardoor ook de rekening niet hoger uitvalt dan de actuele situatie rechtvaardigt.

Fijne garage. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen.

Zie boven.

Goed en netjes geholpen

Prima geholpen

Ik ben goed en vriendelijk geholpen Goede service

Uitstekende service tegen een zeer scherpe prijs

Soepele opstelling bij toepassen van garantieregeling.

Vriendelijk personeel en een zeer goede service.

Vriendelijk personeel en zeer goede service. Werken oplossing gericht.

Vriendelijk en goed geholpen

We worden altijd vriendelijk geholpen

Prima service. Snel geholpen

Correcte afhandeling en goede service.

Zie boven.

Ik kwam voor een kleinigheidje en werd goed en direct geholpen.

Mee denkend mee werkend

Vlotte service!!

Echt een super klantvriendelijke verkoper! Gemoedelijke sfeer geen opdringerheid van de verkoper.

GEWELDIG

wat een super fijne service

Correcte afhandeling. Bedankt voor het meedenken van bandenwisseling.

vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

slecht

Ik vraag om de vloeistoffen bij te vullen en de banden op te pompen. Service medewerker zegt "dat doen we zo ie zo" Banden zijn opgepompt, dat voel ik met rijden. Volgende dag geeft het systeem aan, "stop - storing in het remsysteem" wat blijkt bij nader onderzoek er zit vrijwel geen remolie in het reservaat (DOT 4). Dus vraag ik me af wat heeft het voor zin om aan de hand van het VIP-abonnement deze garage te bezoeken??

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Uitleg
  • Heeft u nog vragen? waarom wordt er niet uitgevoerd wat ik vraag!
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Ja
  • Reden bezoek Andere reden

Goed onderhoud maar Onvoldoende communicatie

Niet vooraf geïnformeerd over “ verplicht” onderhoud waardoor kostenplaatje verdubbelde Daarnaast factuur hoger dan aangegeven en nadat ik gemaild heb, geen mailontvangsten dus geen weet of mail ontvangen was ( inmiddels wel vandaag reactie)

• Uitleg
  • Heeft u nog vragen? Waarom ontvang ik geen bevestiging mailontvangst als ik een mail stuur in reactie op factuur?
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Nee
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals al jaren klopte alles bij Stern Renault in Oss.

• Uitleg
  • Heeft u nog vragen? N.v.t.
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? N.v.t.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantgericht en afspraken nakomen

Super klantenservice en duidelijke afspraken die ook kloppen en nageleefd worden

• Uitleg
  • Heeft u nog vragen? N.v.t.
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Nee
  • Reden bezoek Reparatie en/of Schadeherstel