Alleen jammer dat er extra kosten bij kwamen doordat er nog een gebrek was geconstateerd had ik niet op gerekend omdat wij ook nog zo weinig kilometers hadden gereden
Altijd altijd vriendelijk en correct en een goede ontvangst .
alles volgens afspraak geregeld qua onderhoud en tijd
Goede service en uitleg
Fijn bedrijf
Je mag er rustig werken, wat te drinken nemen. Ze houden zich aan de tijd en Afspraak
Mijn kapotte voorlamp was zonder afspraak erg snel gerepareerd. Te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker.
Zeer vriendelijke service van werkplaats receptiemedewerkers. Correct telefonisch overleg na bevindingen en vraag of de reparatie uitgevoerd mag worden.
Heel goede en vriendelijke garage
Zie bovenste regel.
Gewoon zoals t hoort
Renault is een prima auto, daardoor weinig contact met de dealer, niettemin die enkele keer dat ik er kom is de service prima, klant vriendelijkheid in Oss is zeer goed.....Corona regels worden goed nageleefd ..... en het grootste pluspunt !!!!! Mijn auto was netjes gewassen.. top...Tot over een jaar of eerder wanneer nodig
Goede survise.
Prima!
Volgens afspraak afgehandeld
Goede COVID maatregelen en vriendelijke ontvangst. Na het verrichtte onderhoud, netjes gebeld dat de auto weer klaar stond.
Vriendelijk personeel. Goede service.
Stern Oss is een fijne garage waar wij sinds anderhalf jaar klant zijn. Ze zijn altijd vriendelijk, deskundig en hulpvaardig
ook nu weer goed en snel geholpen
snel en vakkundig geholpen
Nvt
Goede service, ben heel tevreden
goede afspraken .Een van de pluspunten
Het is een top garage bedrijf altijd staan ze vriendelijk voor je klaar
Het inplannen van de afspraak ging makkelijk, de auto was op tijd klaar en ook nog gewassen.
Griekenweg 29
5342 PX Oss