Ben vriendelijk geholpen
Mijn auto had een onderhoudsbeurt nodig. Ik werd prima geholpen, ik ben gebeld om me te laten weten welke werkzaamheden nodig bleken. Bij het ophalen van mijn, ook nog even keurig gewassen, auto werd ook nog helder uitgelegd wat de werkzaamheden inhielden. Zeer klantgericht, fijne garage!
Nvt
Vriendelijk geholpen, gebeld wat er aan de hand was. Op tijd geholpen conform afspraak.
prettige ontvangst, afspraak korte termijn, reperatie opwachten en correct uitgevoerd.
Klantvriendelijk
Fijn geholpen met zeer goede kennis en ervaring!
Super en snel geholpen voor de eigen voordeur. Ik moest gaan werken en hulp kwam snel,
Zeer goed geholpen.
Goede adviezen, op de hoogte gehouden en op tijd klaar
Ruitenwisser was afgebroken, gebeld, kon direct komen, werd direct geholpen. Alles uitermate vriendelijk!
Deskundige eerlijk en klantgericht. Je komt niet voor verrassingen te staan vooraf helder wat de kosten zijn.
Ik werd uitstekend geholpen.
Kapotte accu binnen het uur vervangen aan huis.
Telefonisch snel te pakken en ik kon dezelfde dag nog terecht voor het vervangen van de accu
Geweldige service
Klantvriendelijk en service gericht
Super, werd gelijk geholpen en duurde exact zolang als gezegd was.
Fijn dat ze ondanks dat ze ingesneeuwd waren toch buiten mijn dimlicht vervingen.
Nette service. De auto werd gebracht en gehaald en het probleem werd vlot en goed opgelost. Vriendelijk personeel.
Griekenweg 29
5342 PX Oss