Goed en snel geholpen terwijl je wacht

Prima service, op tijd en volgens afspraak - echter onduidelijk of probleem opgelost is

Makkelijk om afspraak te maken. Vervangende auto stond klaar. Heb in de ochtend aangegeven dat ik een geluid/trilling ervaar bij bepaalde snelheden. Is opgeschreven door de receptie. Onduidelijk of dit probleem gevonden, cq opgelost is. Ik ervaar sinds paar dagen (na bezoek) problemen met starten van auto. Onduidelijk of dit met werkplaatsbezoek te maken heeft, maar onhandig dat ik er nu sowieso voor terug moet naar garage (nogmaals, kan ook heel ander issue zijn)

Erg onbeschofte medewerker

Met afspraak maken brutaal en onbeschoft behandeld . Nooit geen Renault meer die van filiaal Veghel komt .!

Goede onderhoudsbeurt

Goed geholpen, lekkere koffie ☕ Jammer dat de voorbanden nog niet gemonteerd konden worden daar deze niet op voorraad waren.

Er wordt altijd serieus naar je "probleem" gekeken en adequaat afgehandeld.

Geweldige service

Correct behandeld, vriendelijk personeel.

Auto rijdt weer als een zonnetje

Ik ben blij, dat hij altijd gehaald en teruggebracht wordt door René van Veghel. Met hem kan ik al bespreken en vragen, indien nodig. Hij komt volgende week om te bekijken hoe een lichte lak beschadiging kan worden weggepoetst.

Is prima.

Vriendelijke mensen aan de receptie en je wordt prima geholpen. Je krijgt er tijdens het wachten een lekker kopje koffie of thee.

Goed geholpen erg duur.

Ik ben goed geholpen maar ik vond de onderzoekskosten voor een diagnose van de motorschip erg veel geld voor 20-30 minuten werk ( 89,00 ). Daarvoor kreeg ik een kaartje met de compressie en verder niets. Bij een diagnose had ik verwacht dat je een uitdraai met bevindingen zou krijgen maar nee.....dat vindt ik dan dus erg duur.

Vriendelijke ontvangst en snelle service

Opmerking: erg hoge rekening voor een a-beurt terwijl de auto maar 1825 kilometer heeft gereden

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen

Goede service, snel geholpen

Op de afgesproken tijd auto gebracht voor servicebeurt, werd gelijk aan begonnen kon er op wachten. Kosten van de beurt waren volgens afspraak. Verder geen problemen.

Personeel uitermate vriendelijk en deskundig.

Mijn score heeft niks met het personeel in Veghel te maken. Ten eerste een centrale bellen en dan vragen wat en hoe en dan door verbonden worden maar uiteindelijk naar Veghel is niet klantvriendelijk en onhandig. Ten tweede wat maakt het personeel lange dagen. Ik kwam smorgens toen waren ze er en ik kwam als laatste mijn auto ophalen en toen waren dezelfde mensen er nog. Ten derde, Welke km stand je ook invult voor een beurt op de website van Renault je komt altijd op de duurste beurt uit. ZEER VREEMD.

Geen oplossing probleem.

Geen service voor probleem oplossing. Probleem was .storing controle automatisch transmissie.

altijd goede uitleg over wat er gedaan is aan de auto

Voldeed aan de verwachtingen

Snelle afwikkeling, voldoende afleiding tijdens wachten goede koffie.

afspraak keurig nagekomen

Slecht

Vanwege bezuinigingen was er geen voorraad onderdelen waardoor dit helaas provisorisch gerepareerd moest worden. Hele slechte zaak als er niet eens remkabels aanwezig zijn.

Beste garage !

Goede service, vriendelijke bediening en betrouwbaar garage.

zeer snelle service

in no time was de lamp vervangen! Dank.

Goede communicatie en werkplanning Zelfs andere auto kunnen lenen!

Ruim vijftig jaar ervaring met Renault zegt natuurlijk alles!

De combinatie van vakmanschap en vriendelijkheid is de basis voor een tevreden klant. Je loopt als klant naar binnen en gaat als vriend weer naar buiten.

Geweldig geholpen.

Geweldig goed geholpen,