Meedenkende werkplaatsmedewerker

Direct meedenken over alternatieven. En dezelfde dag nog geregeld.

perfect behandeld alles naar mijn zin

goede contacten altijd correct ook telefonisch

uitstekend

uitstekend

Flexibiliteit, echt top!

Net voor de vakantie kregen we een melding op de Clio en na de vakantie gaat mijn vrouw weer naar kantoor. Dan is het tijd voor een onderhoudsbeurt. Door COVID is er zeer weinig gereden, en daardoor werd een eenvoudigere onderhoudsbeurt voorgesteld en kosten bespaard. Echt klantvriendelijk. Ik had geen haast en heb de auto gebracht om de onderhouden wanneer het de garage uitkwam. Tot mijn verbazing werd ik de ochtend erna al gebeld dat de auto klaar stond. Fantastisch!

Snelle service

Goede ervaring

waar ik voor kwam is 100% hersteld.

goede informatie en klantvriendelijk voor de klant

Goed advies, goed werk en meevaller!

Op advies van uw balie-medewerker onderhoudsbeurt gecombineerd met APK-keuring uitgevoerd. Tot volle tevredenheid! Bij vertrek vanaf het garage-terrein werd ik ook nog verrast: auto was ook nog eens schoongemaakt! Een meevaller voor mij, want vanwege dat schoonmaken vind ik voortaan echt een hele klus.

Prettige garage

Navigatiesysteem werkte niet meer goed. Na falende instructies door de landelijke Stern, heeft de garage de problemen goed opgelost.

Aanbevelen doe ik nooit.

Hele fijne garage waar je altijd geholpen wordt!

Bij een onderhoudsbeurt bellen ze altijd even terug en geven hun bevindingen door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als de auto weer klaar staat.

Vriendelijk en deskundig

Al jaren positieve ervaringen

Mijn auto was bij jullie goed op zijn plaats.

Het was goed in orde

gedaan wat ze beloofde

gewoon goed

vriendelijke ontvangst, goede ruimte om te wachten en vrij snel klaar

Goeie service, vriendelijke mensen en voor zover ik dat kan beoordelen ook deskundig.

Dit heb ik toch zojuist al aangegeven. Vond het alleen jammer dat ik een Twingo meekreeg voor de vervanging van mijn Clio. Een gelijkwaardige auto was fijn geweest. Verder echt helemaal niets op jullie aan te merken.

Het was weer top

Het was weer top. Vantevoren netjes gezegd wat het ging kosten. De auto was weer mooi gewassen en uit gezogen. Dank je wel .

Fijn en vriendelik geholpen op de locatie. De communicatie is sinds Ahrend is veranderd in Stern wel duidelijk minder. Vooral het plannen van afspraken, vragen en vragen om teruggebeld te worden loopt niet prettig

Snelle afspraak, snelle reparatie!

Mijn auto liep ruitschade op. Binnen 'n week kon ik al terecht voor reparatie. Deze was met klein uurtje gepiept.

Prima maar voor verbetering vatbaar

Aanname telefoon door receptie eerst verhaal vertellen wat de bedoeling is daarna in de wacht en dan te horen krijgen ze zijn niet bereikbaar pauze kan ook meteen Service en communicatie is goed auto rijdt perfect en ruikt weer fris Toekomst mag er in het algemeen gedacht worden aan pre actief nu via internet afspraak en wat we denken vullen we in Kan ook mee gedacht worden en adviseren wat en niet te doen

gewoon goede service

Goede, vlotte service.

Stern doet zijn naam eer aan met 5 sterren

prima service en klantvriendelijkheid. toppie bedrijf.

super service

Supergoed advies gekregen

Snel en correct

Prima gedaan

Normaliter erg tevreden, maar dit keer storing niet echt verholpen.

Storing airbag controleren is uitgelezen en gereset. Binnen 1 km na wegrijden kwam melding al terug.

netjes geholpen

ik rij al 35 jaar reneault altijd top