Ze laten de keuze aan de klant zelf
Een fijn gevoel bij deze dealer, door de vriendelijke service en duidelijke communicatie. Ik kon op locatie werken totdat de reparatie was gedaan. Ze doen hun best om je een goede ervaring te geven wat heel fijn is als klant. Eerste keer een apk laten doen en nu ook wat meer onderhoudszaken.
Kom er al jaren en wordt altijd goed geholpen. Super
het zou bij een onderhoudsbeurt fijner zijn als ik op voorhand weet dat ik de auto een dagdeel kwijt ben. auto moet wel om 8,15 uur in de garage zijn maar is pas tegen vijf uur klaar. telefonische bereikbaarheid slecht, 10 minuten in de wacht gestaan.
nvt
Je voelt je altijd welkom met een uitstekende service en een goede verzorging van je auto
Conform afspraak. Deskundig. Vriendelijk. Goed.
Vriendelijk ontvangst en prettig dat je op de werkzaamheden kunt wachten in de zaak. Verder goed overleg en uitleg over wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten er van zijn.
Van een enkel defect kwamen meerdere defecten naar voren. Goed verholpen (wel een pijnlijke financiële verrassing), maar de storing van de handrem melding blijft
Altijd prettige en goed service
n.v.t.
Ik ben zeer tevreden over de service die ik afgelopen donderdag ontvangen heb. Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam en denken mee. Fijn dat er een leenfiets klaarstaat. En de wasbeurt van de auto waardeer ik ook.
De aangeboden gelegenheid om de airco van de auto te controleren , daar heb ik graag gebruik van gemaakt!
Goede service en duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden en klaar op het afgesproken tijdstip.
heel persoonlijk vriendelijk en betrokken. De bekende gezichten geven je een goed gevoel.
Alles volgens afspraak. Meegenomen worden in het verloop van - in dit geval - het onderhoud. De keuzevrijheid in het wel/niet laten verrichten van bepaalde vervangingen/aanpassingen. En alles op de vantevore afgesproken tijd.
Vriendelijk en gemoedelijk personeel
alles zoals afgesproken
Medewerkers, zowel aan de balie als monteur, mij keurig en netjes te woord gestaan en het airbagprobleem op deskundige wijze opgelost
Prettige samenspraak
Mountbattenweg 6