APK snel en netjes uitgevoerd!!
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.
Uitstekend, auto werd opgehaald en gewassen teruggebracht! Het enige verbeterpunt is de centrale telefoniste voor meerdere vestigingen. Lag niet aan haar maar het was blijkbaar druk. Ik moest een keer terugbellen voordat doorverbonden werd met de afdeling onderhoud in Veghel.
Goed en vlot geholpen. Uitstekende service.
Ik bracht mijn auto weg voor de bandenwissel. Over de service ben ik altijd goed tevreden. Ik was wel onaangenaam verrast, toen bleek dat ik voor de bandenwissel €35,00 meer moest betalen dan anders. Daarover werd ook geen uitleg gegeven, toen de rekening overhandigd werd. Pas toen ik vroeg naar de prijsverhoging, werd uitgelegd dat het lag aan de verhoging van de prijs voor de opslag van de banden...… Wel een forse verhoging die doorberekend wordt aan de klanten....bijna 40%! Het zou wel fijn geweest zijn, als hierover van te voren uitleg gegeven wordt!!!!!
Ze staan voor je klaar en dat vind ik erg belangrijk. Prima!
Uiterst vriendelijke eerlijke behandeling. Prijs vooraf duidelijk. Auto klaar, gewassen en gratis Renault plus pas. Ik venal 20 jaar zeer tevreden klant
In eerste instantie was men vergeten de banden wissel te noteren naast de grote beurt. Toch netjes opgelost
Kocht in 2019 Kaptur van 2013. 6 jaar oud. Ik sta verbaast dat mijn accu plotseling leeg is. Van een garage mag ik verwachten dat ze weten dat de accu ongeveer 6 jaar mee gaat. Waarom dan mijn outo bij aan koop niet voorzien van een nieuwe accu?
Meteen geveld als er extra kosten zijn en meedenken met de klant. Auto keurig opgeleverd na beurt.
De auto voor de apk en beurt naar garage in Veghel. Zeer gemakkelijk rechtstreeks een afspraak gemaakt. De keuring en de onderhoudsbeurt zeer snel uitgevoerd. Gewacht onder het genot van een kop koffie
De service, het vakmanschap, het prijsniveau, en het nakomen van afspraken. Beter dan bij Stern Veghel kan niet
Ze gaven alles, en een beetje meer!
Goed bezig , duidelijk , vriendelijk. Top
Fijne mensen en ben tevreden over het werk.
Deskundigen mensen met een goed prijs/kwaliteit/service.
Onder het genot van een kopje koffie wordt de airco gecontroleerd. Korte wachttijd.
Uitstekende service
Op tijd en netjes geholpen.
Goed contact bij de vraagstelling en nadien uitleg overprobleem
Lekkere koffie, klaar terwijl je wacht
De ervaring was oke.
Mountbattenweg 6