we worden netjes geholpen
Zeer vriendelijke ontvangst. De vooraf gemaakte reparatie afspraken worden uitstekend nagekomen en de auto wordt keurig netjes en schoon weer afgeleverd. Geen verassingen want bij onvoorziene onkosten word je vooraf gebeld en is er overleg over het defect van de auto en de reparatie kosten. Zeer tevreden over deze garage waar we 2 auto's in onderhoud hebben.
Er werd bij aanschaf van de auto tegen ons verteld dat een banden wissel 90 euro zou kosten (daar was nog voor naar de werkplaats gebeld ) , en ik moest 124,00 betalen dat vind ik nogal een verschil en al zou die exclusief BTW zijn ( waar je niet met particuliere over praat ) komen we nog niet op 124,00 dus graag hier jullie reactie op
Afspraak goed geregeld en afgesproken tijd die nodig was voor onderhoud van de auto klopte prima. en met een kopje koffie en een krantje was de wachttijd zo voorbij. Heel goed doorgaan zo.
Alles wederom netjes in orde, goed geregeld! Eventuele punten/zaken die eraan zitten te komen worden telefonisch medegedeeld, kortom gewoon goed en netjes! Zelfs nog even snel de auto gewassen daar deze best vies was, dat is de service waar ik naar op zoek ben, top!
Wij worden altijd prima geholpen bij Stern Veghel.
Duidelijke prijsopgave vooraf
Ik word telkens goed ontvangen. Een warm welkom
Goede afspraak
Bij het brengen van de auto werd mij verteld dat het navigatiesysteem niet geüpdatet kon worden omdat het programma niet werkte. Toen ik aan het einde van de dag mijn auto op kwam halen was de update toch uitgevoerd. Ze hebben een manier gezocht zodat het toch gelukt was. Heel fijn dat ze dit gedaan hebben.
Was goed
~Ik blijf ervaren, dat ik zo als altijd, zeer tevreden ben, zo als b.v wat kennis betreft, advies, en de vriendelijkheid. maar zeker hoe of je als klant gezien wordt, altijd behulpzaam.
Behulpzaam, goede service, kwaliteit
Mijn ervaring met Renault door de jaren heen (ik ben 89) zijn altijd heel goed!
Alles ging vriendelijk, goed en snel
Hele prettige ervaring
Netjes geholpen en de auto is ook nog door de wasstraat gegaan. TOP
goed geholpen
De koffie is altijd goed en met koek
Zeer nette en correcte afhandeling van de klacht en bovendien gratis
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel