Netjes en volgens afspraak.
Behoeft geen extra uitleg
prima geholpen
wederom goed.
Uitstekende service & vriendelijke personeel
Zie de vorige beoordelingen
To the point Ssrvice en advies
Jammer dat ik in het weekend geen optie kreeg om mijn auto weg te brengen. Deze was pas 2 maanden in mijn bezit en start al niet meer. Ik moest 2 x de Renault service laten komen. 1 x in het weekend, waar jullie verder niets konden betekenen. Maandag kon ik terecht bij Stern in Tilburg (voor mij dichterbij) hier weer wel de Renault service daar de accu heel slecht was, om uberhaupt weg te kunnen rijden. Eenmaal in Tilburg, zeer snel geholpen.
?
Een afspraak gemaakt voor reiniging van de airco. Blijkbaar was er ook een actie voor gratis controle van de airco, want dat hebben ze uitgevoerd. Daar kwamen we achter, omdat er geen rekening van €39 euro werd gegeven. Vermoedelijk heb ik dus een gecontroleerde, maar geen gereinigde airco?
gewoon Ok en niks mis mee.
alles op tijd goed snel correct geholpen personeel altijd vriendelijk
Ik ben top behandeld en er is goed werk afgeleverd.
Goede service zoals we gewend zijn van Stern Veghel
Binnen de garage prima geholpen. Vind het alleen jammer dat nu alles via een centraal punt in Nederland besproken moet worden. Was voorheen prettiger om rechtstreeks met garage te kunnen te bellen.
Goede snelle service
Tevreden