5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alleen maar positief. ik kan niets bedenken wat niet in jullie voordeel spreekt

Top garage

• Reden bezoek: Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb net nieuwe Kia Piacanto opgehaald! Geweldig ontvangen geweldige uitleg over de bediening van de auto! Bloemen het was echt een klein feestje! Ik ben zo blij met mijn nieuwe Kia Picanto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag bij Fase geweest voor een controle van de remblokken achter (lampje brandde). Kreeg heel prettige service bij de receptie en ook een sympathiek advies: uw remblokken kunnen nog wel even mee (3 a 4000 km) we vullen de remvloeistof bij en komt u later terug voor de vervanging remblokken en voor de periodieke onderhoudsbeurt. Gevraagd naar de kosten: \"nee, meneer, dat valt onder de service\". Dit gaf mij een goed gevoel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag bij Fase geweest voor een controle van de remblokken achter (lampje brandde). Kreeg heel prettige service bij de receptie en ook een symphatiek advies: uw remblokken kunnen nog wel even mee (3 á 4000 km) we vullen de remvloeistof bij en komt u later terug voor de vervanging remblokken en voor de periodieke onderhoudsbeurt. Gevraagd naar de kosten: \"nee, meneer, dat valt onder de service\". Dit gaf mij een goed gevoel.

• Reden bezoek: Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

6 jaar geleden voor het eerst bij Fase; wat een verademing, het zijn gewone mensen ipv arrogante betweters! Super klantvriendelijk, makkelijk een plaatsvervangende auto, denken met je mee, geven goede uitleg en maken van de levering van ook een niet een nieuwe auto een feestje! THX mensen daar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij dit autobedrijf kreeg ik de indruk dat men écht mij mee aan het meedenken was. Werd prettig ontvangen, Ruben heft mij zeer goed geholpen, hulde! Ik kijk met een zeer goed gevoel terug over mijn ervaringen bij FASE in Alphen a/d Rijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op een zaterdag een lekke band... schroef erin... Wel zelf een thuisbrengertje eronder kunnen zetten, maar wel dit weekend een lange reis voor de boeg. Dus naar de Kia Alphen gereden.... Geen monteurs aan het werk op zaterdag natuurlijk.... MAAR een van de verkopers (Ruben v Wieringen) blijkt in een eerdere carrière met dit bijltje te hebben gehakt en heeft een prop in mn band gezet. TOP SERVICE!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2013 mijn \"eerste\"Kia Picanto gekocht en ben toen zeer vriendelijk en heel goed geholpen aan een prima wagen. Met zeer veel plezier, hier 2.5 jaar mee gereden en nu ingeruild voor een nieuwer model met meer mogelijkheden. Ben helemaal blij. Verkoper heeft veel geduld, geen moeite teveel, prima service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 jaar geleden voor het eerst hier een occasion Kia gekocht. Alles super geregeld dus toen ik hem wilde inruilen voor een jongere hoefde ik niet te twijfelen waar ik zou gaan kijken. Geen spijt want ik werd weer professioneel maar vriendelijk en gezellig geholpen. Ook bij het ophalen van mijn \"nieuwe\" auto was geen moeite teveel. Ik hoop nog jaren van deze auto te genieten maar mocht ik toch een andere willen dan ga ik weer hierheen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De werkplaatsservice niet altijd even accuraat. Laatste keer service op de Outlander was niet ok. Nota klopte voor geen kant, de automaat funktioneerde niet prettig en de uitlaat rammelde na de servicebeurt. Aanvankelijk werd in alle toonaarden ontkend dat de nota veel te hoog was voor een kleine beurt. Andere beurten daarvoor waren wel ok.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al jaren klant van Kia Fase en hebben altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pasgeleden hier een topaccassion Kia Sportage 1.6 GDI Executive line gekocht. Uitstekende ontvangst met mijn copliment voor het geduld en proffessionaliteid met het beantwoorden van vragen. Gedreven en zeer klantvriendelijke afhandeling teidens het verkoopproces. Werkelijk alles is tot in de puntjes geregeld. Klant is Koning staat hier hoog in het vaandel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede uitleg. Zelfs in het engels voor mijn vriendin.er werd uitgebreid de tijd genomen in een fijne omgeving.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een occasion Ria Sportage gekocht En ik ben vriendelijk, coulant, behandeld door een zeer vriendelijke medewerker

al 12 jaar lang super tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer zeer zeer goed kan niet beter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heeeeeel vervelend bedrijf.... nooit eens iets om te klagen bij die club... GEWELDIGE GARAGE!!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig! Na een minder prettige ervaring een paar jaar geleden in Leiderdorp naar Alphen gegaan. Sinds die tijd daar gebleven, rij liever een stukje voor de goede service en een vriendelijke stem! (Ilse)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een super bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voelt als familie en wordt ook zo behandeld.

Tankval 32

2408 ZC Alphen aan den Rijn

Over Autocentrum Van Vliet Alphen aan den Rijn | Tankval

Autocentrum Van Vliet is met gepaste trots hét full-service autobedrijf in het Groene Hart. Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een personenauto of bedrijfswagen, maar ook voor het onderhoud en de reparatie ervan. Daarnaast verzorgen wij merk-erkend schadeherstel, bedrijfswageninrichting en hebben we een onderdelenservice. Kortom wij zijn een full-service autobedrijf die jou volledig ontzorgt. Personenauto's (verkoop) | Kia Service en onderhoud | Kia 1 juli 2024 markeerde een historisch moment: AutoWinkel en Fase Autobedrijven gingen verder onder de eenduidige naam Autocentrum Van Vliet. Beide bedrijven behoorden al tot dezelfde holdingmaatschappij, maar door de intensieve samenwerking is de behoefte ontstaan om voortaan onder één gezamenlijk naam verder te gaan. Door onze krachten te bundelen, konden wij onze klanten een nog breder aanbod van toonaangevende automerken bieden. En de vertrouwde service is onveranderd: persoonlijk, deskundig en met een glimlach.