Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Werd deskundig geholpen.
Fijn geholpen, goede service en schappelijke prijs. Ook nog keurig de auto gewassen.
Goede koffie en je wordt goed te woord gestaan.
zie boven
Altijd snel en goed geholpen
De onderhoudsbeurt duurde wat langer dan verwacht. Alsnog werd een vervangende auto geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden. Nadien rijd de auto weer perfect!
Contact/communicatie, duidelijk en goed. Afspraken goed nagekomen.
Vlot en goed geholpen met reparatie van band. Flexibel met haal en breng tijden .
Goede ervaring en adequate hulp
Klantvriendelijk
Door aanblijvende meldingen met betrekking tot het emissiesysteem en diverse (dure) reparaties blijft het probleem bestaan.
Altijd vriendelijke en gastvrij welkom. Naast de onderhoudsbeurt wordt er ook altijd gevraagd of er nog andere (nieuwe) klachten zijn van de auto die bv niet bekend zijn of waren.
Kwam voor het bijvullen van de olie, maar hadden ook sporen van een steenmarter onder de motorkap. Er is gelijk actie ondernomen, door een geluidskastje te plaatsen. 20 minuten wachten en klaar.
correct geholpen
Lekkere koffie.
Mijn wachttijd was goed voorzien van koffie. Werd op de hoogte gehouden wat er aan de hand was.
werkzaamheden worden afgehandeld volgens afspraken
Ik ben aan de balie vriendelijk te woord gestaan. We hebben de punten nog even "doorgenomen" met 'n aanvulling. Wat later in de voormiddag heeft mijn vrouw gebeld (omdat ik mij niet goed voelde) met het verzoek om de auto thuis te brengen. Heel veel dank daar voor.
Prima contact en afhandeling. Leenfiets gehad (barrel)....... Zal naar deze dealer niet meer gaan. Service prima maar voor alleenstaande éénverdiener onbetaalbaar. Er zijn veel voordeliger alternatieven die ook kwaliteit bieden. Had ik dat maar eerder bedacht. De service en overhead wordt duur betaald
Uitstekend geholpen
Ventilatie roosters capture niet meer te bedienen. Voor verhelpen van probleem moet gehele dashboard verwijderd te worden. Klus van meer dan 3 uur. Ondanks dat auto ouder is dan 3 jaar en als occasion 2,4 jaar geleden gekocht bij Herwers valt het onder de garantie👍👍👍👍👍👍👍
netjes geholpen en op tijd,alleen de prijs was schrikken,je kan er haast een 2 hands auto voor kopen.
Vriendelijk medewerkers aan de balie Directe service van vervangende auto die al klaar stond Directe ontvangst rekening goede afhandeling van de gewenste reparatie
niet voor niets al 30 jaar klant
Ik moest even wachten ivm de pauze. Verder keurig geholpen en het probleem is opgelost.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.