zeer netjes behandeld en snelle service
ik ben goed en correct geholpen
Ook deze keer weer een prettige ervaring. Vriendelijke benadering!!
Na jaren lang Nissan te hebben gereden en een tijdje weg ben geweest bij Herwers zijn we door een Kadjar te kopen met open armen weer ontvangen bij Herwers. Niks anders dan ellende gehad met de Kadjar( zie in jullie administratie wat er allemaal aan gedaan is.) Wij hebben het helemaal gehad. Nu als laatste een beurt gehad en een APK ( kosten zo"n 1400 euro schat ik) Meerdere malen om wat dan ook bij jullie aan de balie gestaan en de verkoper ene Gunter die de moeite nog niet eens nam om op te kijken achter zijn bureau. Nee, dit is niet de bedoeling van een nieuwe auto kopen en zoveel kosten er aan gehad.
@
Altijd vriendelijk en meedenken.
Goed geholpen, reparation kin geluk iitgevoerd worden
De afspraken zijn goed nagekomen en volgens plan verlopen.
Goed geholpen
Super goede hulp. Nemen de tijd voor je. Regelen alles snel. Betrouwbaar!
Afspraken worden goed nagekomen. Vlot geholpen.
Goed nagedacht over aspecten rond corana gebeuren.
Kwam gisteren om winterwielen te vervangen voor zomerwielen. Bij thuiskomst bleken de velgen nog vuil van vorige keer.ik kom al bijna twintig jaar bij Herwers Zevenaar. Tot voor een (aantal?) jaar geleden stond ‘velgen reinigen’ ook altijd op de omschrijving vd factuur. Nu niet meer, hoewel de prijs wel bijna 20 euro meer is dan een jaar of twee geleden. Jammer om de auto mee te geven met smerige velgen, geen trots meer?
Auto opgehaald en weer keurig teruggebracht.
Goede service Kundig personeel en Aardig personeel
Snel en goed geholpen
mobiliteits hulp snel en zeer correct geholpen
Goede afspraken, juiste informatie, lekkere koffie 😉
Al vaker geweest als klant
Ben helemaal niet geweest omdat ik keurig op tijd had afgebeld. Dus iets klopt er intern bij jullie niet. Zojuist nog telefonisch contact gehad en de afspraak is ook niet meer terug te vinden door Ronald.
Al 2 jaar lang wordt je als klant gewaardeerd en super geholpen.
Zeer bevredigend bezoek
Ik ha me auto weggebracht voor een apk en een onderhoudsbeurt. Bij het ophalen was er iets met de dynamo. Al met al reparatie dynamo €895. Ik heb deze elders laten uitvoeren voor €450, u kunt zich voorstellen dat ik me echt getild voelt door jullie bedrijf ben 5 jaar klant geweest naar heb besloten nooit meer terug te komen voor een auto of reparatie. De winterbanden kom ik nog wel een keer ophalen. Erik
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.