goed en deskundig
geen verdere toelichting!
Een service gerichte garage!
Correct geholpen volgens afspraak
De monteur rijdt met mij mee omdat ik mij zorgen maakte om een raar geluid in de auto. Hij wist precies wat het was en heeft de auto direct op de brug gezet. Ik kon er op wachten zonder dat ik een afspraak hoefde te maken.
We werden plotseling door een vervelend voorval autoloos. Bij Herwers op bezoek met nog een beetje een vervelende nasmaak van dat voorval waar Herwers niets van wist. We konden ons verhaal kwijt en onder het genot van een kop koffie, (2 stuks) werd er direct voor ons een auto geregeld. Geweldig om dit te mogen ervaren. Uiteraard wilden we ook nog een eigen auto weer hebben. Nou, dat werd ook geregeld, binnen budget, en naar ons zin. Het werd een nieuwe Clio Estate L.E. Van een rappe diesel naar deze, nou, dat bevalt nog steeds goed. Voor al deze service plus punten werd ons niets berekend ook nog. Kon het niet geloven !!! en gebak toe. Mensen van Herwers, allemaal nogmaals heel erg bedankt !
Auto was bij de garage voor bandenwissel en beide zijramen aan de bestuurderskant functioneerden niet meer (niet meer open/sluiten). Advies was om beide mechanismen te vervangen als ook een stekker laten vervangen. Kosten: dik € 600,-. Aangegeven dat ik dit wilde laten zitten gelet op de kosten en het feit dat ik mij een beetje aan het oriënteren ben in de zoektocht naar een andere auto. Wat schetst mijn verbazing dat ik een aantal weken geleden per ongeluk de bediening van de zijramen weer gebruikte: en deze gingen gewoon open/dicht!! Hierop terug geweest naar de garage en daar werd een heel mooi verhaal verteld waaraan ik het gevoel overhield dat ik een beetje bij de neus ben genomen. En dat voelt niet echt lekker. Ja zeggen ze: "we hebben ook alleen maar een "advies" gegeven" maar dat is in eerste instantie absoluut niet aan de orde geweest. De ramen functioneren nog altijd prima zonder het vervangen van het mechanisme!!
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt
Tevreden
Zeer klantgericht
Heel klantvriendelijk bedrijf. Omdat we zonder auto zaten werd er gelijk een oplossing geboden. Nieuwe auto netjes afgeleverd en er werd de tijd genomen om alles uit te leggen.
Na het aangeven van de klacht kreeg ik direct hulp aan huis. Het probleem is daarna bij bezoek aan de Garage opgelost.
Vriendelijk
Fijne garage👍
Reparatie was snel uitgevoerd (helaas wel prijzig...:(), fijne leenauto mee, netjes gebeld toen de auto klaar was en auto was bij terugkomst gewassen en gezogen; fijn kadootje! :)
Het probleem was relatief snel gediagnostiseerd waarna een vlotte afspraak volgde, waarin alles naar behoren liep.
werd direct geholpen en zeer vriendelijk behandeld
Vriendelijk personeel je wordt netjes te woord gestaan en je krijgt goede en deskundige uitleg
Zie boven en: Of de prijs/kwaliteit goed was weet ik niet. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Ik vertrouw er op dat de prijzen voor het geleverde werk juist zijn.
Probleem gehad met schakelen van de versnellingsbak, alles uiteindelijk vervangen onder garantie, top! Wel jammer dat een redelijke periode van het jaar het zwaartepunt van de werkplaats ligt bij de winterbanden/zomerbanden wissel. Hierdoor is het lastig om een afspraak op kortere termijn te maken. Verder prima service en vriendelijke medewerkers.
vorige keren vriendelijker ontvangen op de receptie verder alles netjes.
Zaken zoals afgesproken afgewikkeld
Ik ben alsinds 2012 klant bij Herwers Ondanks datwij inGroesbeek wonen zijn wij steeds Herwers trouw gebleven. Vriendelijke mensen Goede service Duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden. Fam. Wijers.
Ideaal de haal- en brengservice!
Auto voor grote beurt incl APK. Prima vervangend vervoer mee gekregen.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.