Probleem met rechter voorband gemeld aan mijn garage Herwers Apeldoorn, die gingen gelijk aan de slag met melding werd gemeld. Tot mijn verbazing kwam er een monteur van Herwers Doetinchem de band omwisselen aan huis. zodat ik weer mobiel was na een uur en ze zouden mij bellen als het probleem met de band bekend was en dat ik daarna langs kon komen om het wiel weer om te wisselen.
Mijn ervaring is zeer goed maar alles loopt via Malte dus heb weinig kopzorgen. Heeft deze week de beurt gehad en heeft hem opgehaald en afgeleverd en factuur meteen betaald.
Allemaal goed geregeld, maar alleen te ver weg
Vakkundig en vriendelijk geholpen auto gewassen netjes afgeleverd
Communicatie goed, of de verrichtingen goed zijn gebeurd kan ik niet inzien. Wel jammer geen factuur gekregen van de herstelde terugroep acties.
De auto heeft een beurt plus APK gehad, dit allemaal naar volle tevredenheid gedaan.
Tevreden over benadering aan de balie, voelde ik aan allerlei kleine dingen tijdens de rit naar huis , dat de beurt een positief resultaat heeft opgeleverd.
Het gaat hier over vakgarage Mido. We zijn daar al een aantal jaren klant. Onlangs daar een occasion Mitsubishi Spacestar aangeschaft. Enkele dagen na aanschaf bleek 1 van de aandrijfassen defect. Dit is naar tevredenheid onder garantie opgelost.
Top, meedenken met nieuwe klant, ook gelijk terugroep gedaan!
Haal en breng service , geweldig.keurig gebeld dat ze komen en ook weer dat ze de auto komen brengen . Volgens mij heeft de auto zelfs een was en poetsbeurt gehad,hij glom zo mooi. Wij zijn zeer tevreden
keurige vriendelijke adequate service
Mijn telefonisch gesprek met Chantal was uitmuntend en service gericht. De garage zelf daarentegen, geen mondkapjes, hoestende receptioniste, geen uitsluitsel over oorzaak. Wel een opmerking over een barst in mijn voorruit, dat was bekend en wordt 5-1 gerepareerd.
En afspraak was snel gemaakt. Als vragen waren snel beantwoordt. Vriendelijke ontvangst.
geen
Zeer klantvriendelijk en altijd alles in overleg
ondanks dat ik iets te laat was correct geholpen, ik wacht nog wel op de handleiding van mijn multi media systeem.
goed aleen de navi werk niet
Vriendelijk ontvangen en de opdracht is oerfect uitgevoerd.
Zeer goede ervaring
Ik ben tevreden over de controle/keuring etc van mijn auto! Zeer klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.
Zonder afspraak, met onduidelijke klachten, toch zeer snel geholpen worden en wel door de effectieve oorzaak te vinden en niet door een dure onderdeel vervanging.
Snelle hulp bij repareren lekke band Klantvriendelijk
Ik heb sinds enkele jaren een ioniq Elektrisch, in eerste instantie in een lease constructie, ik heb hem sinds kort overgenomen, kort daarna is de auto van mijn vrouw gaan staan, zonder de auto te hebben gezien heb ik via de verkoper(s) de auto gekocht, bij de aflevering zagen mijn vrouw en ik de auto pas, alles tot in de puntjes verzorgd, alles in goed overleg. heel tevreden
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.