Goede en correcte afhandeling
Klantvriendelijk. Duidelijk en transparante werkwijze.
Duidelijke afspraken en alles wat afgesproken werd keurig uitgevoerd .!
Schade laten herstellen en onderhoudsbeurt.
Alles is uitstekend verlopen volgens de gemaakte afspaken
Ik ben super goed geholpen, goed geïnformeerd, prijzen kloppen en alle afspraken zijn na gekomen
uitstekend
Alles verliep zoals afgesproken.
Goed en klant vriendelijk ingesteld , Gezellige mensen . snelle oplossing voor een probleem .
Prima service! echter de accu was wel aardig aan de prijs..
Zie hierboven.
De schade is snel en goed gerepareerd.
Ongevraagd ook nog auto gewassen. Super service!
Goed geholpen en klantvriendelijk
Alle personeel zeer vriendelijk, meedenkend en klantgericht.
Marcel Klomps heeft ons prima geholpen.
wordt snel geholpen inclusief,koffie en een krantje
Ik woon in het westen van Nederland naar rijd graag de 160 kilometers naar het gemoedelijke Doetinchem. Als grote verassing wordt de twee jaar oude auto van binnen en van buiten schoon gemaakt. Je hebt het gevoel dat je in een compleet nieuwe auto vertrekt.
Werkelijk. Zelden zo'n prima en vriendelijke service meegemaakt bij een autobedrijf.
Vriendelijk, duidelijk. Als leenauto deze keer ook een Kona en niet een kleine leenauto.
Wij zijn Nieuwe klant en ervaren het bezoek als zeeer prettig, wij hopen dat dit in de toekomst zo blijft. Duidelijke uitleg directe communicatie zowel door monteur als chef werkplaats. Eindelijk een bedrijf zonder hoog ego gehalte, we voelde ons zeer op gemak heerlijke koffie.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.