Nvt
200 % geholpen met vakkundig personeel, auto na grote beurt netjes gewassen terug gekregen
nvt
Altijd een prima benadering vh personeel en duidelijk wat er gaat gebeuren/gebeurd is.
Ik heb mijn auto nu sinds een jaar in onderhoud bij Herwers Arnhem en dat bevalt prima. Goede service en vakkundigheid en indien nodig zelfs een haal en breng service.
Wij hadden een afspraak vanwege een terugroep ivm een storing.
Ben netjes en snel geholpen en het personeel was zeer vriendelijk
Wij zijn heel blij met deze dealer. Zowel met het aanschaffen van een tweedehands auto als met de service(beurten) daarna. Als er iets is kun je altijd even langskomen en het wordt opgelost.
garantie
Nette ontvangst aan de receptie, garagebezoek volgens afspraak afgewerkt en een prima afronding. Allemaal aardige mensen!!
Vriendelijk ontvangen zelfs na problemen en daardoor veel te laat. Bellen altijd als er iets is.
Onderhoud goed en deskundig ook de uitleg op vragen. Verder nog gekeken na een nieuwe Space Star tijdens het wachten dat doen we dus nooit meer. De verkoper Dion Everink weet een goede mooie in te ruilen auto niet op waarde te schatten zodat je gelijk teleurgesteld bent . Ver onder de waarde volgens de Mitsubishi site en de ANWB koerslijst rare is dat ze wel volgens die prijzen bij jullie te koop staan ? Dit is al de 2 keer dat ik slechte ervaring heb met jullie verkoop afdeling. Eerste keer was vorig jaar met een zoekopdracht nooit hebben ze teruggebeld of gemaild overal moest je zelf achteraan zodat we toen maar zelf op zoek zijn gegaan.
Afspraak na terug roep actie snel afgewikkeld
Ik kwam voor een APK en zomercheck. In de tussentijd heb ik lekker kunnen werken. Binnen een uur stond mijn auto weer klaar, ideaal!
Fijne en snelle service! vriendelijke medewerkers
Het ging om resetten van het accumanagement (BMU) van een Outlander PHEV. Het is jammer dat dit moet, want de accu is beter dan de BMU denkt, waardoor het rijbereik na enige tijd onnodig verkleind wordt. In ons geval is dat eens per 7000 km, en dat vereist een reset die helaas geld kost en waarvoor je dan weer bijna het originele rijbereik terugkrijgt. Helaas is de resetprocedure ingewikkeld, waardoor men makkelijk een stapje overslaat. Dit constateer je pas na de eerste laadbeurt, waardoor de auto weer terug moet naar Herwers. Dit is ons nu 2x gebeurd. Het wordt daarna snel en goed geregeld, maar ik zou de monteurs toch een checklist voor deze resetprocedure aanbevelen.
Fijn dat er tijdens het onderhoud een werkplek was. Het personeel is erg vriendelijk. Helaas hebben ze na het onderhoud pas ontdekt dat het door mij aangegeven euvel nog niet was verholpen. Het was professioneler geweest als de defecte condensator tijdens het onderhoud al was ontdekt, helemaal omdat ik al had aangegeven dat ik een raar geluid hoorde tijdens het maken van de afspraak en op de dag zelf nog een keer heb benoemd.
L.S. Mijn teleurstelling komt voort uit het benzine-wan-beleid dat Herwers voert m.b.t. de leenauto's Ik ben mijn hele lange {zaken}leven al gewend overal een auto vol afgetankt terug te moeten brengen. Ik betaal zodoende voor wat ik verbruikt heb aan brandstof, Dit is wereldwijd de norm! Behalve bij HERWERS... Ik heb vlak voordat ik de auto terugbracht voor twintig liter getankt. Dit kostte me een kleine veertig euro. U kunt zien dat ik maar ongeveer honderd kilometer met de auto gereden heb. De auto is mooi zuinig en reed een op twintig. Dus zou vijf liter brandstof genoeg zijn geweest voor de door mij gereden afstand. Toen ik dit aankaartte bij Berry was zijn reactie: ja dan had je maar naar de streepjes moeten kijken van de brandstofmeter bij ophalen en bij terugbrengen. Op mij kwam dit over als: "Beste meneer Mayer, jammer voor u. doei!" Als u mij als klant wilt krijgen, want dat ben ik nog niet, zult u hier iets aan moeten doen. Hoogachtend, W. Mayer mede-eigenaar van de L-903-GK
Vriendelijk en snel geholpen
Prettig geholpen, duidelijk prijsopgave en vriendelijke medewerkers
Klantgericht, beleeft en oplossings gericht
Net gebeld om bevindingen door te spreken, leenauto aangeboden en alles netjes (incl een wasbeurt!) weer opgeleverd. Kort om zeer tevreden met de dienstverlening.
Werdt snel geholpen en was blij dat ze mij een auto hebben geleend
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.