Deskundig uitgevoerd en goede communicatie
geen minpunten
Prima geregeld zo. De banden moesten nog besteld worden, dus kwam ik de eerste keer voor niks zeg maar. Maar jullie hebben het keurig opgelost door de auto op te halen en weer terug te brengen.
Zeer klantvriendelijk. En tijd nemen om uit te leggen. Je krijgt echt het gevoel dat je als klant belangrijk bent voor de medewerkers. Al is hetgeen aan reparatie gedaan moest worden een futiliteit ( waar ze niet rijk van worden)
Prima in de organisatie, zoals de persoonlijke contacten als planning en uitleg, etc. Prima met de techniek en de autobehandeling (corona) . Fijne garage.
Gewoon geweldige service.
Goed overleg en probleem was netjes opgelost. Uitvoer prima En snel uitgevoerd.
Ik ben tevreden
De auto is netjes volgens afspraak thuis opgehaald en na 17:00 uur weer thuis bezorgd. Fijn die haal en breng service.
Winterbanden gewisseld voor zomerbanden plus een storing aan de ruitensproeier achter verholpen.
Zie hierboven
ze hebben het netjes afgehandeld ,vervangende auto stond klaar ,belde netjes dat er wat meer moest gebeuren ,en netjes gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden ,prima
Erg prettig. Kon op zeer korte termijn komen om naar het probleem te kijken. In 1e instantie zou er een vervolg afspraak komen. De probleem is toch op hetzelfde moment verholpen. Top!
Helaas, moest ik na beurt terug komen omdat de auto olie lekte. ( ook olie op mijn oprit). Verder was de afhandeling van de beurt en de klacht goed. Was de 1e ervaring met Herwers als garage.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en je kunt alle mogelijke vragen stellen met betrekking tot een correct onderhoudt van je vervoersmiddel. Bij grote reparaties wordt je op de hoogte gesteld wat de kosten zijn zodat je zelf kan beoordelen of je de reparatie ook wilt door laten gaan.
zie hierboven
Alle 3 mijn (kleine) punten zijn verholpen en weer een schone auto terug ontvangen
Goede service, alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens afspraak
Snel geholpen om lamp in achterlicht unit te vervangen.
Heel prettige ervaring met bedrijf.
Super, ik werd gelijk geholpen en kon heel snel mijn weg vervolgen
Ik kom al jaren toen het onder een andere naam was en een mazda garage was. Ik vind de service super, mensen die daar werken zeer professioneel en aardig.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.