Ondanks dat wij veel vertrouwen in de medewerkers hebben, is onze ervaring dat er nog eens wat stoort in de afspraken. Het invullen van dit formulier wordt moeilijk gemaakt doordat het er niet compleet op staat (telefoon ).
Heel netjes en vriendelijk ontvangen, en alles goed afgehandeld.
N.V.T.
Altijd correct en goede service
Goed en zonder poespas.
Zeer klantvriendelijk
Je word altijd goed te woord gestaan. En in de garage snel geholpen als je een afspraak heb ge maakt!
Mijn ervaring was heel goed. het ging allemaal heel vriendelijk en snel.
Vriendelijk en correct geholpen.
Ik ben bij de garage geweest voor het wisselen met winterbanden en daarbij snel en vakkundig geholpen.
zie boven
Zowel de service als de reparaties zijn goed, maar wisselend. Soms worden mankementen over het hoofd gezien. Ook de telefonische bereikbaarheid is matig. Het lukt maar niet mijn juiste telefoonnummer te gebruiken
Je wordt snel geholpen en men denkt met je mee. Goede service altijd.
Als we bij herwers deventer komen worden we altijd zeer vriendelijk ontvangen. Als we problemen enof schade hebben worden we netjes en deskundig te woord gestaan. We hebben net onze vierde Hyundia I10 gekocht dus dat zegt ook genoeg over hoe wij over filiaal Herwers Deventer denken
Prima geholpen en een heerlijk kopje koffie
attent en in een ontspannen sfeer
goed niets te klagen.
Na een melding dat de auto hortend en stotend bleef rijden is er onmiddellijk een afspraak gemaakt om de auto bij mij thuis op te halen en na een grondige inspectie weer netjes bij mij thuis gebracht zonder dat hiervoor kosten in rekening zijn gebracht. Ook de afspraak voor het aanbrengen van de winterwielen is correct en goed uitgevoerd. Alle lof voor de medewerkers is hierbij dan ook wel op zijn plaats.
Prima, zowel de afspraak vooraf als de afhandeling waarbij bepaalde vloeistoffen niet zijn vervangen. omdat er nog voldoende aanwezig is.
klant vriendelijk
Probleem blijkt niet opgelost te zijn.
Met alle vertrouwen ga ik altijd Herwers. Van de receptie tot het garagepersoneel geeft mij alle vertrouwen.
Bij binnenkomst wordt je al bij je naam aan gesproken. Dit geeft het gevoel dat je niet zomaar een nummer bent.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.