correct en op tijd

• Reden van bezoek: Andere reden

Duidelijke afspraken over de onderdelen die bekeken moeten worden. Telefonisch contact over zaken die gedaan moeten worden.

Alles zelf moeten regelen

Probleem met easylink Na ruim een half jaar, na veel heen en weer bellen en mailen met Renault Nederland, is het probleem eindelijk opgelost Zoals ik begrepen heb, (tussen garage en Renault Nederland) zou er wel wat tegenover staan vanwege de gehele en langdurige situatie er omheen Het wachten is hier nog steeds op.

prettige en correcte benadering

Enig punt van kritiek is dat ik bij het maken van een afspraak of het willen bellen met de vestiging een centralist of planner aan de telefoon krijg . Ik wil graag direct contact hebben met de service medewerker van de vestiging waar ik klant ben. Dus: Wanneer ik Herwers Neede bel ,dat ik dan ook Herwers Neede aan de lijn krijg. met vriendelijke groet, Herman Hondorp

goede service

Winterbanden wissel en 4 nieuwe banden monteren. Tot mijn niet geringe verbazing waren en verkeerde banden gemonteerd, niet de bestelde banden. na een geweldig overleg, de winters banden weer geplaatst onder de auto. volgende dag waren de goede banden er al. Snel geplaatst onder de auto. puntje van aandacht!!!!!

• Reden van bezoek: Montage van accessoires

Mijn werkplaats ervaring is uitstekend. Doordat het zo rustig is/was kon ik met een kop thee en mijn leesboek stil daar zitten en wachten tot ze gereed waren.

Geen opmerking super

Super goed geholpen, klasse

Snel en goed

• Reden van bezoek: Schadeherstel

goed onderhoud in goed overleg om dingen samen te voegen en kijken naar de kosten

telefonisch bekeken om wel onderhoud het gaat en of dingen samen gevoegd konden worden. op de dag zelf de kosten besproken i.v.m. goedkeuring door mijn bewindvoerder. Veel gedaan zoals ik bemerken en dat had iets meer tijd nodig maar dat was te overzien.

Vriendelijkheid

Duidelijkheid

N.v.t

• Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

APK, klaar terwijl ik wacht !

Prettig geregeld

Heel Klantvriendelijk

Voor APK keuring. Auto op mijn verzoek gehaald en gebracht. Heel attent. Auto zelfs nog even afgespoten, ook al hoefde er niets aan gerepareerd te worden. Heb wel geaarzeld om deze enquête in te vullen, ondanks mijn tevredenheid, vanwege dwang om met de voorwaarden akkoord te gaan en het ontbreken van privacy.

twijfelachtig

ik kom hier met mijn familie al 25 jaar. dat zegt wel wat. Maar bij de laatste twee auto's die ik hier aangeschaft heb, ben ik totaal niet netjes geholpen. ik stap over naar een andere garage

• Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

Je wordt serieus genomen.

Betrouwbaar bedrijf!!

Prima opgelost

Goede probleemoplossing

• Reden van bezoek: Schadeherstel

ben met Herwers tevreden

met renault nederland minder met 68000 km mag de distributieketting nog niet defect gaan

Keurig behandeld.

Alles netjes afgehandeld.

Deskundige???

Kan deskundigheid niet beoordelen. Kan de uitvoering niet inhoudelijk controleren.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

persoonlijk en de reparatie snel uitgevoerd

gelukkig kon ik zaterdag een leenauto krijgen, maandag in de ochtend overleg i.v.m. geldzaken en wonderlijk dat het zo snel ging de reparatie.

Je wordt correct geholpen

Ik ben tevreden over de goede afhandeling.Fijne communicatie.

• Reden van bezoek: Reparatie

De rekening veel te duur,

Voor een uur werk en kleine onderdelen een rekening van 250,00 euro vind ik schandalig duur ,ik ga wel naar een andere garage. Dit kan ik niet betalen.

• Reden van bezoek: Andere reden

Misschien een misverstand / of een klein fautje. De TWINGO PN-451-H niet in de werkplaats gweeste

Zie hierboven Misschien een misverstand / of een klein fautje. De TWINGO PN-451-H niet in de werkplaats gweest

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden van bezoek: N.v.t.

goede service.

hebt niets te klagen.

• Reden van bezoek: Reparatie

Afspraak zou 2 uur en driekwartier duren, was gelukkig binnen een half uur klaar.

Doordat de voor informatie de afspraak 2 uur en driekwartier zou duren heb ik zakelijk afspraken moeten afzeggen. Dit was dus niet nodig geweest. Jammer

Haaksbergseweg 102

7161 BM Neede

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.