Snelle service en vriendelijke medewerkers
prettig, snelle hulp ,aardig personeel
Vooraf goede afspraken gemaakt die ook keurig werden nagekomen
Prima service en klantgericht
Heel vriendelijk,goeie service,echt een fijn bedrijf
Direct geholpen volgens afspraak.
Goed, netjes, betrouwbaar.
Service perfect ze staan altyd voor je klaar. En niets is teveel gevraagd.
Ben naar huis een nieuwe Captur gaan kijken bevalt me goed ziet er mooi uit en meer ruimte dan de vorige Captur
De auto gebracht voor een wintercheck + balanceren van de wielen. Ik had gekozen om te wachten. Het zou ongeveer 45 minuten gaan duren. Tijdens het wachten koffie naar keuze en zelfs een kop erwtensoep kon gepakt worden. Binnen 35 minuten was de controle en het balanceren van de wielen gereed. Kosten: service van de zaak. Van mij krijgen ze dan ook een dikke 10.
Zeer behulpzaam en vriendelijk
zeer correcte afhandeling !
heel prettige contacten met verkoop, balie medewerkers en met de monteurs
Ik heb mijn Renault Clio een poetsbeurt laten doen. Prima resultaat. Auto weer als nieuw. Medewerker heeft heel goed werk geleverd.
X
Ben prettig geholpen
Zeer vriendelijke en correcte mensen aan de balie.
Goede uitleg en advies
gewoon zoals het hoort
Onbetrouwbare ventilator/aanjager in onze Clio van (pas...) 8,5 jaar oud, draaide dan weer niet, dan weer wel.... Door meedenkende garage-medewerker een gebruikt exemplaar gezocht, gezien de kosten van 'n nieuwe....Compliment! Deze is snel en goed gemonteerd en alles draait weer perfect! Overigens: levensduur van de vervangen ventilator -van Frans fabricaat- valt ons zwaar tegen, zo'n simpel onderdeel hoort m.i. een autoleeftijd mee te gaan......
Alles top geregeld!
Na overleg met Renault Nederland een onderdeel dat nog niet kapot had mogen zijn , bij zo'n jonge auto , 100 procent vergoed en gratis vervangen. Top !!!
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.