Ruitschade gehad en een dag daarna stond de auto voor zn onderhoudsbeurt gepland het werd goed geregeld en geen moeite was teveel om vervangend vervoer te regelen. Binnen twee dagen waren de ruiten vervangen, het onderhoud gedaan en de auto was gewassen en alles zag er weer keurig uit. De reden dat wij voor Ford Leidse Rijn kiezen is de klantvriendelijkheid en de goede service en informatieverstrekking. Speciaal compliment voor Dick Breitenstein die ons altijd goed heeft geholpen en eerlijk advies geeft.
Altijd goede service met een glimlach. Weinig verloop,in personeel, zodat we in de loop,der jaren een goede bans hebben kunnen opbouwen met de mensen die hier werken. De auto\'s zijn super goed en onderhouden ze super goed. Ze heen niet voor niks een paar wards van Ford voor hun service gewonnen. En we krijgen na een onderhoudsbeurt de auto keeurig gewassn afgeleverd. Het ismfijn om een garage te hebben diemje kan vertrouwen! Prijzen zijn landelijk vastgelegd door Ford en daar houden ze zich aan. We vinden het soms wel wat prijzig, maar,daar kunnen ze niks aan doen, behalve dan premium service er voor terug geven. En dat doen ze!
Prima en snelle service
Ik heb nu 2 maal een grote onderhoudsbeurt laten verrichten en 1maal een keuring, Ik ben overgestapt van de Firma Roeleveld Nieuwegein naar de Ford in De Meern, daar ik hier ben gaan wonen en ben heel tevreden over de behandeling van deze garage/vestiging
Prima, geheel tot mijn tevredenheid
Snelle en correcte online afhandeling van de afspraak. Tip: geef ook een tijdstip aan. Vriendelijke ontvangst. Kwam voor de eerste beurt, dus uiteraard geen bijzonderheden. Prijsstelling is redelijk. Kan me voorstellen dat er goedkopere adressen zijn voor zulke standaardhandelingen, maar de fabrieksgarantie en Ford assistance zijn ook wat waard.
Auto gekocht.
Zeer vriendelijk en communiceren zeer goed en duidelijk.Komen afspraken na.
Afspraak maken , eenvoudig via interne, alles uitgevoerd volgens afspraak en op tijd.
prima word altijd netjes geholpen
professioneel en zorgvuldig behandeld
zeer goed