Top Top
1e beurt \'FORD\' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Vlak voor de vakantie even langs gereden om te informeren naar een loslatend deurrubber. Er werd een monteur geroepen die dit direct voor mij verhielp. Kostenloos omdat het een vaker voorkomend euvel zou zijn, ondanks dat mijn auto al lang uit de garantie is. Perfecte service!
Prima! Ging voor een nieuwe Kuga. Duidelijk gesprek, concreet en het gevoel dat ik (en mijn belang) serieus worden genoemen. Waren zo klaar. Rij nu in een prachtige Kuga. Auto komt ook hier in onderhoud.
Beste meneer Vermeulen, Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw positieve ervaring via deze weg met ons te delen. Wij stellen dit zeer op prijs! Team Schakelautogroep
Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.
Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!
Uitstekend!!!! Een aanbeveling als men een auto zou willen kopen.
Vriendelijk en betrouwbaar
Ford schakel Nieuwegein is mijn vaste garage! En als je dan beseft dat het ruim een half uur weg is, denk je misschien ze is gek! Maar een garage moet je gelijk een goed gevoel geven! Dit kreeg ik bij deze garage! Als ik bel maken ze altijd tijd voor je! Ze helpen je op weg en zijn heel vriendelijk! Ik kan iedereen Ford schakel Nieuwegein aanraden!!!!
Goed geholpen, goede service.
Bijzonder goed ! Snelle service, zeer klantvriendelijk bij de Receptie.
Prima service, deskundig en correct!
Altijd een prettige ontvangst en wordt goed geholpen en er wordt geluisterd naar je als er specifieke problemen zijn. Zeer tevreden
Goed en prettig contact
steeds vriendelijke en correcte behandeling
Na de overname van de fa.. Roeleveld , waar ik de auto al in onderhoud had, heeft de Schakelgroep dit naar mijn volle tevredenheid de service naadloos overgenomen. De huidige receptie medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Chapeau!!
Vriendelijk personeel, wordt altijd fijn geholpen.
Ik heb weinig ervaring met Ford Utrecht Nieuwegein. Het is de tweede overname van autobedrijf Swart Nieuwegein. De prijs/kwaliteit is moeilijk te beoordelen zonder specificatie. Jaarlijkse onderhoudsbeurt 1 uur werkplaatsbezoek € 229,--.
Ambachtsweg 2 4
3433PR Nieuwegein