Prima geholpen

Er wordt met me mee gedacht. uitstekende service en vandaag tijdens het wachten kreeg ik heerlijke koffie met een flink stuk kerstkrans

Eerlijk, helder en verstand van zaken

Oplossingsgericht en meedenkend. Goede service tegen normale prijzen.

Al jaren een tevreden klant

het bedrijf is behulpzaam en eerlijk

heel prettig

Top bedrijf met specialistische kennis

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Goede service en specialisten op Saab gebied

uitstekend

plezierige ontvangst. Mijn oude Saab weer op de hoogte van de tijd gebracht. In korte tijd en voor een fatsoenlijke prijs,

Very pleased with the provided services and the overall communicaton

It has been mentioned here above

Top! Wordt fijn meegedacht!

Prima bedijf!

Mocht een extra reparatie nodig zijn, wordt je altijd eerst op de hoogte gebracht.Ook zeer klantvriendelijk.

Altijd eerst overleg op een prettige manier.

Al jaren vaste klant bij Harteveld die ervoor zorgt dat mijn 9-3 betrouwbaar blijft.

Harteveld zorgt al jaren betrouwbaar en klantvriendelijk mijn SAAB.

Bekwam, flexibel en hulpvaardig

Voor mij weliswaar niet naast de deur, maar het is nooit een straf of bij Harteveld langs te gaan, zowel fysiek als digitaal. Snelle en vriendelijke service en mijn auto komt zelden tussen de beurten nog een keer langs.

Super service

Snelle service en denken mee. De specialist voor mijn Saab.

De automatisering heeft bij Harteveld de persoonlijke en klantgerichte aanpak niet overvleugeld !

Ben al zo’n 15 jaar tot volle tevredenheid klant bij garage Harteveld. De automonteurs werken hier er al jaren en. zijn kundig. Voel mij hier nog klant en geen nummer !

Uitmuntende service

Er is altijd een mogelijkheid om een lampje te vervangen of een spoed reparatie te doen. Dit bedrijf voelt als een warm bad, ook bij een zeer oude auto de beste service.

Wederom een prettige ervaring

Voor de derde keer in een jaar bij Harteveld geweest. Dit keer voor een set nieuwe schokbrekers en veren op mijn auto. Weer prima geholpen en tegen een net tarief.

Geweldig geholpen

Kon er zelfs op wachten!

betrouwbaaar

Alles in goeg overleg

Uitstekende service, vriendelijk contacl

Harteveld is al meer dan 40 jaar onze dealer, eerst voor Saab, nu voor Volvo. Steeds vriendelijk, staan voor je klaar en uitstekende service. Bij de laatste beurt werd ik verrast met een gratis stel mooie lichtmetalen velgen die mijn wat gewone stalen velgen vervingen. Mooi toch een dergelijk cadeautje!

Snel en goed geholpen

Zoals boven: prima.

Prima!

Klantvriendelijk en klantgericht

Zoals altijd Service top

Zoals altijd Service top

Altijd heel prettig bij jullie!!

Aardige mensen Goede sfeer

Uitstekende service.

Een garage bedrijf die altijd direct voor je klaar staat. Professionele service op een persoonlijke manier.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker