Vakkundig, behulpzaam, meedenkend en liefde voor het merk Saab

Vanaf 2006 heb ik mijn verschillende Saab's in onderhoud bij Harteveld en dit is tot vandaag altijd tot volle tevredenheid gebeurd. De monteurs kennen de auto's, weten hoeveel emotionele waarde in je eigen auto zit en hoe je er zelf mee omgaat. Dezelfde aandacht besteden zij volgens mij aan het onderhoud; soms net wat meer dan ik zelf voor mogeliijk hield. Vanwege een verhuizing naar Gelderland zal ik jammergenoeg niet langer gebruik kunnen maken van de expertise van de monteurs.

Bij mijn via een particulier aangeschafte Saab Cabrio had ik slechts 1 sleutel. Bij Harteveld sleutel bij laten maken. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en snel de 2e sleutel in mijn bezit. Prima koffie en prachtige Saabs in de showroom. Leuk detail kreeg , op mijn verzoek, nummerplaathouder mee van het bedrijf. Al Saab dealer sinds 1963 !

Snelle afhandeling

Het vervangen van het ruitenwisserpompje was snel gedaan.

betrouwbare garage

Alles volgens afspraak en in overleg geregeld.

Vaklui en dat al vele jaren.

Ik ben al ruim 25 jaar een tevreden klant van Harteveld.

Plezierig

Communicatie en deskundig advies over bevindingen tijdens onderhoud geven een fijn en betrouwbaar gevoel.

Al jaren uitstekend

Zijn altijd bereid om mij vakkundig te helpen

Nog steeds een warm nest!

Warm aanbevolen!

Zonder haperen een afspraak kunnen maken en in een dag gefikst

perfect!

De beste service die je kan bedenken.

Al jaren zeer tevreden over de kwaliteit, de kennis, en bovenal de ongekende goede service. Bij Harteveld kennen ze hun klanten, altijd vriendelijk en oplossingsgericht. Ook als je eens zonder aankondiging aan komt rijden met een vraag of probleem nemen ze daar de tijd voor zonder dat je het gevoel krijgt op de schopstoel te zitten. Perfect bedrijf!

Hele goede service

Hele goede service

Het is een geweldig goed autobedrijf.

Je blijft niet gouw bij een bedrijf als je meer dan 30 jaar komt.

Mijn Saab rijdt al jaren goed door dit autobedrijf

Autobedrijf Harteveld is niet bij mij om de hoek. Saab is een auto die je het beste door een autobedrijf kan onderhouden die veel Saab auto's onderhoud en orginele Saab onderdelen gebruikt. Harteveld is zo'n autobedrijf en daarom rijdt mijn Saab cabrio heel fijn. Dit is bij andere autobedrijven wel anders geweest.

Toppers

Saab Harteveld zorgt al bijna 10 jaar voor mijn 900. Deze keer een grote (en dure) reparatie. Gelukkig viel de rekening lager uit dan ingeschat. Het ging allemaal vlotter dan verwacht. Het is fijn zo’n eerlijke garage.

Zeeer servicebereid!!!

Altijd meedenkend!!

Heel goed geholpen

Goed en vriendelijke service

Heldere terugkoppeling over wat er aan de auto moet gebeuren, geen verrassingen

Wederom goede service en goed meegedacht met de cliënt.

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Mooi meegedacht mbt de leenauto

Goed bedrijf, kom er al jaren aardige mensen. Goede monteurs

Goed bedrijf met kundige monteurs komen de afspraken altijd na.

Goede service netje correct

Eerste jaar bij auto harteveld . Goede service keurig op tijd klaar .

Geweldige bedrijf

Mijn auto wordt altijd vakkundig onderhouden

Snel en vriendelijk

Snel een telefoontje wat er aan de auto mankeert met duidelijke uitleg. En de auto op tijd klaar van de apk met beurt. Tevreden ben ik.

Groot probleem snel en vakkundig opgelost!

Saab op donderdag door de wegenwacht weer rijdend gemaakt, en daarna gelijk naar Harteveld gereden. Op maandag was de Saab weer gerepareerd, en het bleek ook nog eens niet de dure oplossing te zijn!

APK plus kleine beurt. Prima service. En lekkere koffie.

Prima service en klantgericht

Saab Harteveld staat altijd klaar met een snelle oplossing wat ik zeer waardeer! De auto loopt al bijna 20 jaar zeer tot tevredenheid en tegen redelijke kosten! Prima bedrijf ;-)

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker