Uitstekende service

Uistekende service

Prima service en goede afhandeling van benodige reparatiede

Wij hebben uitstrkende ervaring met de service van Cito

altijd klantgericht

niets is teveel en alles is oké

Altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Open en transparant over reparaties en overleg vooraf.

Super garage

Altijd goede service Altijd een leen auto Bedrijf om trots op te zijn kom er graag

Ik ben er zo blij mee!

Supervriendelijk. Duidelijk. Betrouwbaar. Snel!

Als altijd, goed, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Voor een grote beurt en APK langs geweest bij Cito. Als altijd prima en zeer klantvriendelijk geholpen. Ook voor de auto perfecte en professionele service!

Toppers

Eerlijk, weten wat ze doen, zeer klantvriendelijk

Steeds weer goed geholpen

De klant staan centraal en men denkt mee om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen

Hydraulische koppeling met plaat vervangen. Werkt niet goed

Suzuki Vitara Koppelingplaat incl. het gehele hydraulische koppelings-systeemc vervangen. Kosten ruim 1.400,- Pedaal heeft nu geen vrije slag meer. Koppeling "pakt" meteen al als het pedaal een paar mm is opgekomen. Is niet bij te stellen volgens Cito. Dit is buitengewoon vervelend met wegrijden vanuit stilstand!! Ga dus maar elders informeren of dit echt niet is bij te stellen.

Sinds jaren een oud en vertrouwd adres.

Na 130.000 km moest er wel wat aan gebeuren. Dat mag ook wel als je al 10 jaar meegaat. Op de camping waar wij in het voorjaar staan staat een Forester van 20 jaar oud in goede staat. De eigenaar had van zijn garagehouder gehoord hem nooit weg te doen. Hij zei het lachend. Ik denk dat ik hem maar ga volgen. Wat is nou 10 jaar voor een Forester ....

Hier is de KLANT nog Koning afspraken worden nagekomen.

De uitstraling en afhandeling is als van een familiebedrijf waar je afspraken mee maakt die ook nog eens worden nagekomen. Bij het binneln komen staat de koffie a.h.w. al klaar.

Vriendelijk en erg behulpzaam.

Staan altijd klaar voor advies, ook wanneer je nog niet gelijk een beslissing wilt maken,qua kosten of hulp bij andere vragen.

Tussen al het geweld van grote samengaande autobedrijven is het een verademing dat in ieder geval ikzelf het gevoel heb van een familiebedrijf, Correcte behandeling. Meer dan tevreden met mijn Subaru.

Als vanouds, alles volgens afspraak en met een glimlach.

Als vanouds, alles volgens afspraak en met een glimlach.

Heel klantvriendelijk en enthousiaste verkopers

Betrouwbaar en uitstekende service!

Prima monteurs

Prima garantie prima onderhoud ik ben dik tevreden

Al dertig jaar klant en met alle tevredenheid

Gewoon uitstekend

Gewoon uitstekend geholpen.

prima service, vriendelijk en accuraat

zie boven

Altijd super service

Welk probleem of vraag ook. Ze staan altijd voor je klaar.

goede service

Afspraak goed en keurige service

Uitstekend!!!

XX

Deskundigheid gecombineerd met klantvriendelijkheid spreken mij zeer aan

Altijd bereid om mee te denken. Veel begrip voor het probleem van de klant. Niets lijkt teveel.

Altijd snel geholpen

Ik ben bij Cito jaren, geen probleem als je tussendoor iets heb proberen ze je gelijk te helpen. Ik ben zeer tevreden. Mvg mevr. Valkenburg

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel