Goed .

Verder niets aan toe te voegen.

Top geholpen

Ik weet dat ze iets willen verkopen maar de vriendelijk bij Mulder Dordrecht is oprecht! We zijn geholpen door Remco en stond eigenlijk door het gehele proces altijd klaar om vragen te beantwoorden maakt niet uit hoe laat en welke dag!

Prettig geholpen

Wij zijn op een prettige manier geholpen, de verkoper nam ruim de tijd tijdens het afleveren. Alleen over het rijklaar maken hadden we wel wat te klagen ( het reinigen van de buitenkant liet wat te wensen over), maar ook dat wordt netjes opgelost.

Volledig naar tevredenheid, met goede instructie mijn nieuwe Peugeot ontvangen!

Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen. In alle rust even de administratieve kant geregeld. Daarna een goede rustige uitleg gekregen over de functies en werking van de nieuwe Peugeot 3008. De auto zelf is al net zo geweldig!

Vriendelijk en mee denkend personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Alleen een aanmerking tot het niet krijgen van een optie ( inberepen) die niet op de auto zat.Het ging om de automatische kofferbak bediening. Welbij de GT versie moeten zitten maar niet op mijn GT. Wel voor betaald..

Top geregeld

Onze auto moest weer voor verplichte keuring daarbij gelijk de gratis vakantie check uitgevoerd, Goed geregeld, fijne service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima geholpen

Klein mankement aan de auto zeer snel en vakkundig verholpen.

Service is top

Nvt

Prima service. Ik ben tevreden.

Prettige klantbehandeling en verder is het een kwestie van vertrouwen. En dat vertrouwen heb ik , dus alle ok. Mvg. W.Dornscheidt

Hartelijk ontvangen

Als leaseklant heb ik bij anderen ook wel eens andere ervaringen gehad maar het contact met Rik van Mulder Peugeot was persoonlijk en met aandacht. Bij de uitlevering werd de tijd genomen om alles even goed uit te leggen wat erg fijn was.

Net als bij aankoop eerdere auto's worden de verwachtingen waar gemaakt.

Verkoper sluit goed aan op de klant. Empatisch, informatief en klantgericht. Betrouwbare dealer.

Alles was goed

Alles naar wens verlopen. Er wordt ook mee gedacht over kosten. Ook haal en breng service is helemaal top.

Zeer betrokken en vakkundig !

Wij hebben de ontvangst - uitleg en contact als bijzonder aangenaam ervaren en het vertrouwen in ons , als klant , was erf fijn. Ook werd er op een heel prettige manier meegedacht en er was veel aandacht en ruimte voor vragen. Hartelijk dank !

Correct geholpen

Uitstekende receptionist. Neemt bij aanvang en na afloop alle zaken door die van belang zijn.

Uitstekend net zoals altijd

Verkopen zonder gladde praatjes

Het welkom was warm en na een introductie kregen wij volop gelegenheid in rust de auto waar wij voor kwamen te bekijken. Helaas weinig tot geen ruimte tot onderhandelen, maar daar was met wel duidelijk over. Zaken snel in orde gemaakt. Ook het vervolgtraject netjes afgehandeld. Al met al een goede indruk achtergelaten.

Persoonlijk, vriendelijk, professioneel

Zeer vriendelijk en prettige dienstverlening! Altijd snel en behulpzaam!

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Goede en snelle service en goede communicatie.

Wij zijn gewledig geholpen bij Mulder Citroen in Dordrecht. Personeel is heel vriendelijk, geduldig en bovenal nemen ze de tijd om al je vragen te beatwoorden. Zelf nu nog krijgen we regelmatig de vraag of we tevreden zijn met de nieuwe auto.

Erg tevreden

Zeer goed contact met de salonmedewerker die altijd behulpzaam was en uitgebreide antwoorden gaf op alle gestelde vragen. Hoewel ik een gebruikte auto kocht, was deze klaar om als nieuw te worden opgehaald - alles was geweldig. Mijn volgende autoaankoop zal zeker bij een Peugeot-dealer zijn. Groeten.

Erg fijne en persoonlijke service

Erg fijn geholpen door Dick, goed op de hoogte gehouden tussendoor & een goede uitleg over de hele auto gehad toen ik hem op kwam halen. Al met al, top service die ik zeker zou aanraden aan kennissen, vrienden en collega's!

Uitstekend!

U

top

topservice, bedrijfswagen gekocht bij dick de jong, geweldig! perfect geholpen

Prima service!

Prima service. Netjes gebeld wat er gedaan moest worden

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.