Ben heel goed en duidelijk geholpen door een van u mede werker

Zeer prettig en klantvriendelijkheid

Goed ontvangst en snel geholpen. Auto stond en spik en span bij. Duidelijk informatie!

Fijne ervaring

Duidelijke en prettige communicatie. Als je vragen hebt snel antwoord. Mooie showroom. Voor ons een fijne ervaring!

Goed geholpen

Nadat ik was aangereden met de vorige (lease auto) heeft Mulder ism Alphabet lease mij weer snel op weg geholpen met een 3008 uit voorraad. Eigenlijk ook een tien qua score, maar dan zou er niets meer te verbeteren zijn!

Heel goed

Wij vonden onze verkoper heel behulpzaam, meedenkend en geduldig . We zijn oom erg blij met onze nieuwe Peugeot 2008.

Gewoon goed

Duidelijke uitleg. Men heeft tijd voor de klant. Levering wordt goed gecommuniceerd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Gastvrij, deskundig

Voor de 1e keer bij Mulder. Fijne medewerkers. Attent, zorgvuldig en duidelijk. Goede prijs voor inruil.

Fijne, persoonlijke communicatie.

Er werd goed met mij meegedacht bij het leveren van de auto. Prettig contact gehad met degenen die belden. Ook het thuisbezorgen van de auto verliep prima. Fijne mensen werken hier.

Heel goed.

Wij vonden onze verkoper zeer behulpzaam en geduldig. Een fijne verkoop ervaring.

Prima, alle tijd en aandacht.

Prima ervaring

Goede begeleiding

Mijn ervaring met Rick, was prima. Rick nam goed En geduldig de tijd voor mijn vragen. Daarnaast waardeerde ik zijn duidelijke verwachtingspatroon m.b.t. de langere levertijd. Daarnaast waren ook de collega's van Rick vriendelijk en behulpzaam.

Tevreden

Tevreden

Goede servies!

Snel en goed geholpen

Vriendelijke

Goede Service en zeer vriendelijke

Klantgerichtheid in optima forma!

Voor jaarlijkse onderhoudsbeurt auto gebracht. Onverwachts de auto weer snel nodig. Werd ondanks dat er weinig monteurs (covid-19) waren prima geregeld. Ook werden de jubileum kortingsbonnen die ik niet bij me had toch verrekend. Klasse!

• Deskundigheid N.v.t.

Klantvriendelijk en een prima service

Ik heb alleen maar goede ervaringen zolang ik klant ben bij Mulder Dordrecht.

Super!

Wij zijn professioneel door Remco geholpen. Wij hebben van het begin tot eind open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd.

Heel netjes

Mooi op tijd thuisgebracht en opgehaald. Een zeer schone auto stond op mij te wachten! Dank jullie wel!

Ik één word geweldig geholpen

Remco is heel geduldig een top verkoper en zet zich 100 procent voor je in

vriendelijk en snel geholpen

Ik was snel geholpen met mijn nieuwe lease contract en antwoorden snel beantwoorden

BTW

Er was een incident over de BTW maar dat is prima opgelost

Nog nooit geen negatieve ervaringen gehad, medewerkers zijn klantvriendelijk en houden je goed op de hoogte door netjes te bellen! Ga zo door!

Prima geholpen

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.