Uitstekende service!

Klachten over auto worden 100% serieus genomen en in overleg en naar tevredenheid opgelost. Zaak waar je op kunt bouwen.

Goed, maar niet prima! Auto was klaar, maar de ruiten waren behoorlijk nat aan de binnenkant. Dit, terwijl ik hem met droge ramen had gebracht. Moest ze eerst droogmaken alvorens weg te kunnen rijden.

correcte,snelle behandeling en oplossing

Adequate reactie van baliemedewerker, goede service van monteur. Prima!

Klantgericht, meedenkend en behulpzaam

Uitstekende service rondom mijn apk en noodzakelijke reparaties. Zonder in details te willen treden wil iek vertellen dat ze op eigen initiatief bereid waren om "buiten de lijntjes te kleuren" zodat ik aan het eind van de dag de weg we er op kon, zonder extra kosten. Zeer gewaardeerd!

Zeer klantgericht

Een betere garage dan deze ben ik 40 jaar nog niet tegen gekomen!

Super tevrede

Vorige week mijn 2de auto mogen ontvangen van Mulder. Deze werd door Remco peraoonlijk bij mij afgeleverd Voor mij geen andere dealer meer. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en uitgenreid geïnformeerd. Ik word altijd door Remco geholpen en ondanks dat iedereen daar behulpzaam en vriendelijk is is er voor mij maar 1 topper en dat is Remco.

Goede service, duidelijke uitleg!

Goed geholpen bij onze keuze, tot aan aflevering alles netjes verzorgt.

• Service N.v.t.

Vertrouwd

Korte ervaring bij orienteren was vertrouwd en vriendelijk. Ophalen auto eveneens vertrouwd en geduldige uitleg vd auto

Probleemloos

Vriendelijk personeel, zowel bij reserveren als bij brengen en ophalen.

Prima!

Op tijd, vriendelijk, duidelijk

Prima geholpen en marktconforme inruilprijs

Via website inruilvoorstel aangevraagd. In eerste instantie geen marktconform voorstel, maar na telefonisch contact ongezien toch een beter voorstel gekregen waardoor het de moeite waard was om naar de showroom te komen. In de showroom prima geholpen, proefrit gemaakt en koop succesvol afgesloten. Auto naar volle tevredenheid.

prima behandeling

Uitstekende behandeling als er is een probleem is. Wordt goed meegedacht over een oplossing.

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen. Prijs was wel aan de hoge kant

Zeer klantvriendelijk!

Goed geholpen bij het uitzoeken van mijn lease auto. Zeer correcte afhandeling en zelfs een thuis bezorging van de auto! Top!

De klant wordt echt als klant behandeld en dat waardeer ik.

Ik lease mijn Peugeot via uw garage en ik word altijd snel en goed te woord gestaan.

Volgens afspraak alles geregeld

Vriendelijk meedenkent oplossings gericht

Top!

Goede en vriendelijke service!

Goed en vriendelijk geholpen

Ondanks corona maatregelen goede service

Personeel is zeer vriendelijk en kundig. Ik werd direct geholpen

Super eerste indruk nw. e-2008 GT Pack

Gisteren onze nieuwe e-2008 GT Pack met panorama dak opgehaald en meteen de eerste km’s gemaakt …. Onze eerste indruk: Superrrrr !!!!! Daarnaast zeer te spreken over Autobedrijf Mulder Alblasserdam!!

Een geweldig team dat verstand van zaken heeft.

Een geweldig team dat verstand van zaken heeft.

Geweldig!

Mijn ervaring bij Peugeot Dordrecht is uitstekend. Hele goede en persoonlijke service. Rick heeft alle tijd genomen voor informatie en uitleg. Is altijd [telefonisch] bereikbaar voor vragen of technische hulp. Zeer vriendelijk en heel persoonlijk. Rick heeft alles voor mij geregeld. Bij een nieuwe auto een ontzorging die ik als heel prettig heb ervaren. En bij het ophalen van je nieuwe auto! Dat was heel leuk geregeld. Een ware onthulling in de showroom! Ik vond dat zo leuk. Echt top klasse! Ook de nazorg is uitstekend. Rick belde na een paar dagen of de auto bevalt en of er nog vragen zijn. Echt goede service. En tot slot. Heel blij met de nieuwe Peugeot 208 GT Pure Tech. Wat een Top auto!

Prima service en voorlichting

Geholpen door Remco van Haren, prima ervaring.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Bekende betrouwbare service Rammel onder de auto gevonden en opgelost. Echter leen auto met een brandende lampjes voor service en te laag olie niveau. Niet echt reclame voor het bedrijf.

Winterbanden eronder en een schone auto super

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.