Vriendelijk, klantgericht

Super geholpen, ik zelf had mij vergisting de datum voor de onderhoudsbeurt , maar mocht mijn auto t

Super geholpen, ik zelf had mij vergist in de datum maar mocht toch mijn auto achterlaten voor een onderhoudsbeurt . Top

Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig

We hebben hier al jaren ervaren dat we op een bijzonder klantvriendelijke en deskundige manier worden geholpen.

Prettig, snel en fatsoenlijk.

Ontvangst, planning en contact zijn fatsoenlijk en prettig verlopen.

Geweldig, zeer tevreden

gewoon een topteam

klein mankementje werd zonder afspraak netjes verholpen, ondanks de drukte op dat moment op de lokatie. Heldere communicatie door de baliemedewerkster en uit eindelijk sneller als gedacht weer on the way

Niets aan toe te voegen, alles zoals je het wenst.

Klant is echt koning.

Zeer vriendelijke medewerkers die heel klantgericht zijn. Ik lease mijn auto bij Mulder Citroën Dordrecht?

Prima services

Goede services, dag te vroeg voor de afspraak. Toch was er plek om direct de auto een onderhoudsbeurt te geven. Alles goed regelt.

Prima service, alles conform afspraak

Afspraak maken eenvoudig en snel te plannen. Vriendelijk en correcte toelichting op de uit te voeren werkzaamheden en gereed volgens afspraak

Altijd vertrouwd Goed

Vriendelijke mensen en je auto is snel klaar.

gewoon goed

service als afgesproken

Ik ben zeer tevreden over the service met my Citroen.

Het team van Mulder Dordrecht is deskundig, efficient and vriendlijk .

Goed geholpen met de aankoop (private lease) van een nieuwe Peugeot 208GT. Van meerdere proefritten tot aflevering heb ik als nieuwe klant het gevoel gewaardeerd te worden. Leuke en vriendelijke mensen in de communicatie. Aanrader!

Binnen de afgesproken tijd was de auto klaar. Vriendelijke receptionisten. Gedane werkzaamheden werden goed uitgelegd.

APK snel gepland en uitgevoerd incl reparatie

De APK kon op korte termijn worden ingepland en auto was netjes gekeurd en gerepareerd na overleg en op tijd klaar om dezelfde dag opgehaald te worden.

Goede afspraken. Worden na gekomen

Top ervaring. Zou ik iedereen aanraden

staan altijd voor je klaar

prima begeleiding bij het meedenken en uiteindelijk organiseren van de gewenste auto: prima!

Worden altijd heel goed geholpen

Ondanks de drukte snel en goed geholpen

Kreeg een melding van motorstoring.kom dezelfde dag nog langs voor uitlezen motor.daarna afspraak ingepland voor reparatie.

gewoon zoals het hoort

vanaf aankomst tot weer afhalen van de auto correct en vriendelijk behandelt.

Uitstekende service

Prima en vriendelijk geholpen, ga zo door

Altijd meedenkend en service is gewoon goed.

Men probeert de klant altijd als de spreekwoordelijke koning te behandelen. Daar slaagt men uitstekend in. Ook qua planning is altijd veel mogelijk. Klaar terwijl u wacht voor klein onderhoud. Super.

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden. Verkopers zijn heel klantgericht.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht