Geweldige service

Ik kwam mijn Peugeot 208 voor onderhoud brengen en had een leenfiets gevraagd. Het weer was op dat moment heel slecht. De man achter de balie heeft een medewerker gebeld of hij mij met een auto naar huis wilde brengen. Binnen 10 minuten stond er iemand klaar. Geweldige service.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Heel goed geholpen nette zaak Alles op tijd en lekkere cappuccino

Als je correct, zorgvuldig, professioneel geholpen wilt worden kies je voor deze garage. Gewoon zoals het moet.

Buitengewoon vriendelijk en professioneel.

Werd vriendelijk ontvangen; ze wisten direct waar ik voor kwam. Er was aangegeven dat ik 1,5 uur moest wachten. Kon rustig zitten met lekkere koffie. Na 1 uur was het klaar. Personeel had ook nog tijd voor een gezellig praatje.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Kundig en klantvriendelijkheid

Uitgebreide uitleg van auto en terplekke was een proefrit mogelijk. Aflevering van de auto op een zeer fijne manier afgehandeld.

Snelle reparatie binnen de garantie

Geweldige mensen

De service is echt uitstekend!

Super service, super klantgericht

Zowel aan de balie werkplaats als ook het kontakt met de werkplaats, alles top, zeer klantgericht en zeer meedenkend.

Goede communicatie en zeer te vrede.

Zie hier voor.

Geweldig!

Had op de site een occasion gezien die mij wel beviel. Stond in Gorinchem, naar Dordrecht gehaald en na een proefrit was ik helemaal om. Dankzij de verkoper die heel geduldig en vooral niet opdringerig was. Na de proefrit alles in werking gezet en de auto gekocht. Heel veel hulp en goede uitleg gehad en vooral de vriendelijkheid sprak mij heel erg aan. Niet alleen de verkoper maar ook de receptioniste verdient een pluim.

Tevreden

Reparaties zijn goed uitgevoerd.

Beurt was snel en goed afgehandeld

Vriendelijke mensen, goed koffie en werkplek, maar je kunt als wachtende klant ook zitting nemen op de sofa met uitzicht op het water.

Een voorbeeld voor de branche!

Ik ging altijd met mijn leaseauto naar de servicecenters van de leasemaatschappij. Ook heel goed, nooit echt klachten. Op het punt van sluiten heeft de werkplaats van Mulder Dordrecht mij geholpen op de perfecte wijze. Precies zoals je hoopt dat een bedrijf je zou helpen. Tijd voor een gesprekje, duidelijke aanpak, tijdige afhandeling. Voortaan ga ik naar Mulder Dordrecht.

Prima ervaring

Alles prima in orde toen wij onze auto ophaalde. Goede uitleg en service niet alleen bij het ophalen van de auto maar ook de verdere communicatie na de aanschaf van de auto verliep uitstekend.

Goed geholpen, al jarenlang zeer tevreden over de service.

Nogmaals, goed geholpen, al jarenlang tevreden over Mulder Peugeot

Geweldig!

Mijn ervaring met team Mulder is overtroffen met mijn eigen verwachting. Het team stond klaar op het moment dat het erg druk was en toch maakte ze tijd voor mij vrij.

Topgarage

Als ruim 52 jaar klant bij Mulder en de garage die daaraan voorafging. Deskundig personeel, klantvriendelijk (de ontvangst bij de receptie is altijd hartverwarmend), betrouwbaar.

Helemaal Top

In alles werd en wordt de tijd genomen... Zeer tevreden..

prima mensen

Tijd, werk en factuur helemaal volgens afspraak

Super!

Goed geholpen door Rick! Erg professioneel en vriendelijk.

Gewoon goed

Wij zijn zeer tevreden. Alles liep vlot en is goed geregeld.

Prima bedrijf

Ik heb bij Mulder Dordrecht een half jaar geleden een 5 jaar oude DS5 gekocht. Een mooie auto, De klantgerichtheid vanuit het bedrijf heb ik als prettig en goed ervaren. De garantie zit er op, ik heb er geen gebruik van hoeven maken. Ook een goede auto dus.

Uitstekend, erg vriendelijk

Prima ontvangst

Goed geholpen, alles word uit handen genomen, Inname auto goed geregeld, nieuwe auto snel geleverd, goed contact met de verkoper

Een fijne, klantvriendelijke en klantgerichte garage

Ik kom al jarenlang in deze garage en ben al die jaren al een heel tevreden klant. Het personeel is altijd vriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden over de kosten en evt. extra kosten van een beurt/reparatie. Prima communicatie dus, samen met de klantvriendelijkheid een fijne garage om terug te komen.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht