Keurig en snel geholpen

Behulpzaam team, reageerde snel en kennis is up to date. Zeker aan te raden.

Perfecte communicatie

Zeer snelle opvolging bij vragen. Alles zeer snel geregeld en bij onduidelijkheid direct telefonisch oplossen. Klasse service!

Goede ervaring, duidelijk en snel!

Super tevreden

Zoals altijd super goede service van Dick

Klantvriendelijkheid ten top

Super vriendelijk geholpen. Ten tijde dat alles geregeld zou zijn was er een kink in de kabel gekomen maar hebben ze geregeld dat ik tot de tijd dat mijn eigen auto beschikbaar was een auto ter beschikking gesteld zodat ik toch kon gaan en staan waar ik wilde. Pluim voor Randel die alles goed geregeld voor mij heeft.

Geweldige enthousiaste werknemers

Leuk , vlot , klantgericht. Nemen echt de moeite voor je . Remco van Haren , bedankt voor het meedenken en je inzet !

Mijn ervaring met peugeot mulder Dordrecht was top. Vriendelijke mensen en we werden heel goed geholpen

Geweldige service!

Via ANWB private lease een Peugeot 3008 GT PureTech 130 EAT8 uitgekozen. Deze zou pas in november geleverd worden. Onze verkoper Dick de Jong vond echter een voorraadmodel die na 2 weken al geleverd kon worden! Super snel is alles toen geregeld en we rijden nu in een supermooie Peugeot!

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de service maar bij een wat vage klacht is het misschien handig deze verder te onderzoeken. Airco - koeling.

uistekend

Personeel aan de ontvagst balie is vriendelijk en heeft kennis van zaken. De monteurs zijn 100% profesional.

Afspraak is direct beantwoord

Ik had afgesproken voor een vakantiecheck op 3 juli ll. Alleen was het erg druk, waardoor de tijd niet een half uur was, maar wel een uur. Dat was jammer, maar de koffie was lekker!

Te weinig aandacht

Ik heb al diverse mailtjes ontvangen, dat eind dit jaar mijn auto uit de lease gaat. Nu had ik graag met iemand willen praten over eventueel een andere auto, ik moest toch wachten. Maar iedereen was druk, druk, druk. Gemiste kans. Helaas.

Helemaal goed !

Jullie aanbod voor zomer check aan onze auto vinden we een zeer goed initiatief. Wij hopen volgend jaar er weer gebruik van mogen maken

Super geregeld de gratis zomercheck

Afspraak maken was snel gedaan en de advies punten konden gelijk gerepareerd worden

Zoals verwacht uitstekend

Wij mogen al jaren gebruik maken van de service van autobedrijf Mulder in Dordrecht, ze staan altijd voor ons klaar en houden mij goed op de hoogte wat de status van mijn auto is. Jongens blijf je zelf dan krijg jullie de volgende x weer een dikke 10!

Zoals altijd; subliem

Mulder Citroën Dordrecht is een bedrijf waar de deskundigheid, de klantvriendelijkheid en de service op het hoogste niveau is.

prima, volgens afspraak

Klantvriendelijke ontvangst, keurige afhandeling volgens de afspraak, prima wachtruimte, duidelijke afspraken over eventueel te verwachten kosten

Weer fantastisch geholpen door Remco!

Na 24 jaar Renault rijden overgestapt naar Peugeot! Mede te danken aan Remco die ons weer uitstekend heeft geholpen.

snel en correct geholpen.

Goed,personeel is vriendelijk en je word snel geholpen.

Goede service. Klantvriendelijk.

Vlotte afhandeling. Erg klantvriendelijk.

Prettige omgeving met goede informatie voor de klant

Op zoek naar een nieuwe auto uitgekomen bij Citroen Mulder. Prettig geholpen, ook in de coronatijd. Gekozen voor een citroen e-c4. Alles goed geregeld en afspraken prima nagekomen.

Goede service, fijne medewerkers

Word netjes telefonisch op de hoogte gehouden voor overleg van kosten en evt vervanging van onderdelen

Klantvriendelijk

Mijn man en ik zijn wezen kijken voor een andere auto en werden hierbij vriendelijk en accuraat te woord gestaan door Randal. Hij kon onze vragen goed beantwoorden en is op de hoogte. Dank je wel voor je advies en vriendelijkheid.

Niks op aan te merken

Als eerste ben ik heel blij met de Peugeot 5008 die we hebben. Ruim 16 maanden nu in ons bezit, een 2e hands, maar hij rijdt als nieuw. De factuur werd netjes uitgelegd en ook de toelichting voor de volgende onderhoudsbeurten werden helder geschetst. Altijd fijn. Vriendelijk dame aan de balie.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht