top service!!

Werd super geholpen, accu bleek minder te zijn. Uit de onderhoudshistorie kwam naar voren dat hij eerder bij Mulder was vervangen. Hij werd direct en zonder bijkomende kosten vervangen onder garantie. Had wat vragen over de factuur, niet over het bedrag maar over de gebruikte materialen. Er werd telefonisch contact opgenomen en alles werd zeer helder uitgelegd. Kom hier al jaren, en blijf komen ook.

Adequaat, vriendelijk en duidelijkheid

Werd direct actie ondernomen op een rustige vriendelijke manier, oplossingsgericht dus gewoon Top!

Goed,vakkundig geholpen

Eerlijke en duidelijke analyse, goede prijsafspraken en zeer snel geholpen, en goede koffie

Vriendelijk en behulpzaam

Je wordt altijd correct geholpen. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Werkzaamheden uitgevoerd zoals gevraagd

Lijst van aandachtspunten netjes uitgevoerd, en kosten besproken.

Vriendelijk, meedenkend en flexibel.

Kleine storingen kunnen altijd tussendoor worden ingepast. De wachttijd is meestal niet langer dan een kop koffie. Altijd weer tevreden.

Goed geholpen!

Zeer goed geholpen!

Goed overleg bij servicebeurt

Goede garage, goed overleg bij servicebeurt.

Al bijna 40 jaar ben ik een zeer tevreden klant van Mulder Citroën Dordrecht en haar rechtsvoorgangers. Altijd een persoonlijke benadering, geen moeite is teveel en er wordt goed meegedacht. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is steeds conform opdracht.

Super geholpen en leuke mensen aan de receptie

Hele fijne ervaring gehad super geholpen.

goed ontvangen

goed ontvangen en luisteren naar de klant

Zoals het hoort

Auto werd netjes op tijd opgehaald. Er werd notitie gemaakt van mijn bevindingen. Daar is ook iets mee gedaan. Auto werd weer keurig teruggebracht.

Goed en vriendelijk geholpen.

Ook heel goed geholpen met een goedkope 208.

Uitstekende service ,niets op aan te merken

Medewerkers houden zich aan afspraken. Dat ik gebruik kon maken van een elektrische leenfiets vond ik ook een goede plus.

Nvt

Zeer tevreden.

Prima service, mijn auto werd gehaald en teruggebracht l

Klantvriendelijk en meedenkend.

Prijs/kwaliteit verhouding kan ik niet beoordelen omdat het om een lease auto gaat. maar voor de rest altijd netjes geholpen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ik ben jaren klant bij Mulder. Erg evreden.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Na een onderhoudsbeurt had ik een probleempje. Na een telefoontje is dat uit de wereld geholpen. Hieruit blijkt dat de firma Mulder goed met haar klanten omgaat.

Top service

Even een belletje of het mogelijk was om wat ruitensproeiervloeistof bij mijn leaseauto bij te vullen en ik kon direct langskomen. Geweldige service. Top!!

prima garage

vriendelijk en deskundigheid aanwezig

Vakkundig, vriendelijk en volgens afspraak

Zoals altijd prima

Vriendelijk en oplossingsgericht

Vriendelijk personeel, ze denken met je mee om de juiste oplossing te vinden en doen alles op ren nette en correcte manier!

Snel en vriendelijk geholpen.

Zeer snelle afhandeling en vriendelijke benadering van het personeel. Wederom een fijne ervaring met deze dealer.

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht

786142044

Over Mulder Van Mill Dordrecht

Onze groeiende en dynamische onderneming richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 200 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.