Klantvriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen vanaf begin interesse tot daadwerkelijke verkoop. Goede uitleg en instructies. Vriendelijk personeel!

Prima accuraat geholpen bij probleemoplossen navigatie en meer dan dat.

Prima en accuraat geholpen bij probleem oplossen van het niet werken van de navigatie. Zelfs nog meer onderzoek naar oorzaak van het probleem.

Zeer goede voorlichting, snelle service, uitstekende aflevering en nazorg. Zijn altijd bereikbaar en ik mocht voor aflevering de auto zelfs komen bekijken. Ik kan deze dealer van harte aanbevelen en ik ben ook zeer blij met de auto. Kortom TOP!

Snelle adhocservice

Direct geholpen, alleen wat tijd, terecht, berekend Daags erna veilig op vakantie!

Kundig en enthousiast personeel

Goed van dienst geweest

Geweldige auto en super geholpen

Op zoek naar een ruime gezinswagen en deze in de Peugeot 5008 gevonden . De auto heeft alle opties en ruimte die wij met 3 kinderen nodig hebben. Wij zijn zeer goed geholpen door Peter Schriel en hij heeft binnen een zeer korte tijd de auto weten te leveren. super tevreden!! bedankt !

Zeer goed geholpen

Prima geholpen.

Uitstekende service

Ik word altijd goed geholpen en te woord gestaan bij mulder Sliedrecht. Vriendelijk personeel.

uitstekend geholpen

mijn contact met Andre Kolders is altijd uitstekend. Dit is de tweede auto die via hem gekocht hebt. Een verkoper om trots op te zijn

Uitmuntende Service

Helaas zijn wij opgelicht met Peugeot 508 die we bij een andere partij gekocht hebben. Hier zijn we achter gekomen toen de auto voor een vakantie check naar Mulder is geweest. Hier kwamen zoveel mankementen aan bod dat het duidelijk was dat wij opgelicht zijn en er een dikke rekening aan zat te komen om de auto in orde te krijgen. Nogmaals ook via deze weg willen wij Mulder uit de grond van ons hart bedanken voor het meedenken met een oplossing en de uitmuntende service die ze geleverd hebben van A tot Z. De auto rijd na een aantal flinke reparaties weer als een zonnetje, en dat doet de pijn van de rekening weer een beetje verzachten. Zoek je een garage die garant staat voor goede kwaliteit en uitstekende service met mensen die weten waar ze over praten en waar je absoluut niet als nummer word behandeld, kijk dan niet verder als Mulder, want beter als dit ga je niet vinden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Sinds jaren al een tevreden klant. Ik geef een pluim aan Peter Schriel die ons al jaren adviseert. Verder een pluim voor de monteurs die het onderhoud aan mijn peugeot altijd naar tevredenheid uitvoeren.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk en duidelijk geholpen toen ik binnen kwam met wat vragen m.b.t. het leasen van een auto. Alles was erg duidelijk en het personeel is uiterst vriendelijk. De levering van de auto was ook snel, iets later dan in het systeem stond maar ik ben hier netjes van op de hoogte gehouden en dat was ook erg fijn!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring met het hele team, een seintje, dat de garantie van onze 108 verliep, dus als er opmerkingen waren, konden wij nog van de garantie gebruik maken. Super service !

Betrouwbaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren enorm tevreden en dat is deze keer niet anders. Denken goed mee, zijn eerlijk en objectief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Andre is een goede verkoper

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was opzoek naar een nieuwe lease auto, mijn oog viel op de Peugeot 3008, André Kolders heeft mij prettig en naar mij tevredenheid geholpen t/m de aflevering van deze mooie auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoektocht voor mijn eerste autootje! Ik ben hier perfect geholpen goed advies gekregen. Zeer vriendelijk personeel en met open armen ontvangen! En.. natuurlijk ben ik met mijn eerste droom auto weg gegaan! zeker het na bellen of alles goed gaat met de auto vond ik heel erg fijn ! hartstikke bedankt voor het goeie advies.

Parabool 1

3364 DH Sliedrecht