heldere communicatie, bezoek was goed voorbereid, hierdoor weinig wachttijd. papierwerk netjes in orde. Prima!
Altijd perfecte service!!
N/A
Ik kwam voor een APK van mijn Peugeot. Fijne en aardige mensen bij de receptie, ik mocht zelfs heel even met de monteur meekijken in de werkplaats. Ook de kosten van de APK zijn zeer laag, er was een actie voor € 19,95!
Ik wordt altijd zeer vriendelijk en kompetent geholpen met mijn twee Peugeot\'s die ik in deze garage laat onderhouden.
Prima! Aardig
Prima!
Mijn ervaringen zijn heel goed ik wordt altijd heel goed en bijzonder vriendelijk behandeld
vriendelijke en deskundige mensen
Ik ben heel tevreden met de manier waarop ze met je omgaan. Ook kan je snel bij ze terecht.
N/A
Een professioneel en klantvriendelijke dealer
Gewoon vriendelijke en service gerichte medewerkers.
N/A
Goede service bij het afsluiten van een private lease.
Je wordt altijd uitstekend geholpen! Service staat voorop!
Vriendelijk en vakkundig personeel. Kom hier al herl wat jaren naar volle tevredenheid!