op tijd en volgens afspraak geholpen.
Zeer positief
N/A
banden wissel naar tevredenheid uitgevoerd.
Prima onderhoudsbeurt. Netjes op tijd gebeld voor akkoord voor extra benodigde werkzaamheden. Klantvriendelijk personeel.
N/A
Service top, oplossinggericht denken. Ook wanneer klant ontevreden is, openstaan voor opbouwend kritiek.
Het feit dat ik al 40 jaar klant ben bij Mulder Peugeot en/of haar rechtsvoorgangers moet genoeg zeggen.
Het olieprijs was te laag. Binnen een half uur was er iemand naar Papendrecht gekomen om olie bij te vullen. De andere dag zelf nog naar de garage geweest omdat de motor blijf loeien. Er bleek iets kapot te zijn die de temperatuur te heet aangaf. Direct verholpen. Super!
Ervaring met mulder Peugeot Sliedrecht is prima !!!
Alles perfect klantvriendelijk technisch
Ik ben zeer tevreden over alles wat betreft behandeling als service.
Uitstekende service en deskundige medewerkers!
Prima klantvriendelijke benadering
Werken volgens afspraak. Vaak is de auto al eerder klaar dan de afgesproken tijd. TOP
Goede communicatie en vriendelijk behandeld. Door jullie is er ruimte in de (garage)planning voor mij gemaakt wat ik erg fijn vond.
Prima dealer!!