Afspraak maken snel gedaan ! Als het niet door kan gaan vanuit onze kant wordt er zonder probleem nieuwe afspraak gemaakt. Hele aardige mensen bij de balie met een luisterend oor en geven hè wensen door aan de monteurs ! Leenfietsen staat klaar en als je kan wachten staat er koffie voor je klaar. Wij zijn erg blij met de Peugeot garage in Sliedrecht!
Kom nu al een aantal jaren bij Mulder Sliedrecht. Altijd heel aardig en behulpzaam. Rij niet voor niets vanuit Vuren naar Mulder Sliedrecht ipv Mulder Gorinchem. Bij Visscher Gorinchem juist vertrokken door slechte ervaringen. Visscher is nu Mulder wrsl met dezelfde medewerkers al zal er misschien ook weleens een wisseling plaats vinden. Dus blijf in Sliedrecht als de service zo blijft
Klantvriendelijk, servicegericht, deskundig, kortom kom graag weer terug
Klantvriendelijk, servicegericht, denken mee, lichten goed voor, kortom zeer tevreden
Ik kom nu al een aantal jaren bij Mulder in Sliedrecht. Altijd heel aardig en behulpzaam. Rij niet voor niets uit Vuren naar Sliedrecht ipv Mulder Gorinchem. Bij Visscher Gorinchem juist vertrokken door slechte service . Visscher is nu Mulder, alleen meeste medewerkers zijn hetzelfde gebleven. Dus blijft het Sliedrecht
Goed geholpen. We rijden nu 9 maanden Peugeot. Onze 1e indruk is goed.
Op het moment dat er wat is kun je snel terecht en wordt je goed geholpen
Zeer plezierige ervaring. Zeer goed geholpen met het samenstelling van onze C4 private lease. Zeer vriendelijke balie personeel.
vriendelijke balie medewerker
goede adviezen en vlot geholpen
Pech met een auto kan altijd en op elk moment. Helaas voor mij op zaterdag. Geen monteur, geen probleem voor de verkoper. Dan vervang ik toch de accu voor u. Niet in problemen denken maar in oplossingen. Heel erg bedankt nogmaals.
Reparatie viel onde coulance regeling en is sneller uitgevoerd dan gepland. TOP!
Met nieuwe auto weer geholpen door Andre, onze favoriete verkoper Peugot Sliedrecht. Wat wij belangrijk vinden bij het vinden van een auto is o.a een klik met de verkoper, en die is er. Onze dank gaat uit naar Andre.
We werden gastvrij ontvangen, de verkoper nam alle tijd voor ons wat zeer prettig was om alles uit te leggen over de auto. De auto was ook keurig volgeladen zodat we niet onderweg eerst moesten laden. Perfecte service en klantvriendelijkheid.
we zijn prima geholpen en alles is goed uitgelegd
Alles liep volgens afspraak En daar waar het onduidelijk was werd ik later gebeld
Afspraak, service {halen en brengen van de auto thuis) en reparatie top.
Auto stond op het afgesproken tijdstip te blinken in een daarvoor gereserveerd gedeelte van de showroom. Goede uitleg over de auto met een uitnodiging om bij verdere vragen over de bediening nog eens langs te komen (eigenlijk niet nodig ivm vertrouwdheid met het produkt)