De auto was binnen twee dagen gerepareerd
fijn dat we hier nog steeds terecht kunnen
Je weet dat je bij een garage altijd een beetje wantrouwend moet zijn ;-). Maar dit gevoel wist Floris aardig weg te halen door zijn persoonlijke en open houding. We zijn naar tevredenheid geholpen.
Keurig van te voren overleg over de kosten van de uit te voeren werkzaamheden
Keigoed en netjes geholpen door Jeroen lekker bakje koffie erbij
Onverwacht binnen gevallen. Beoogde ander auto bekeken en proef gereden. Allemaal zonder afspraak. Details besproken een deal gemaakt. Net bod voor inruil. En perfect afgeleverde "nieuwe" auto.
Gewoon doorgaan zoals jullie werken. Prettige benadering en overleg over extra zaken. Technisch goede adviezen.
Wij zijn verhuisd, toch blijven wij klant.
Vriendelijke ontvangst, goede service, netjes opgebeld over de kosten, goede afhandeling.
Ivm materiaal levering, nog keer terug om af te maken. Verder prima
Behulpzame en vriendelijke mensen
Goed de service
Service en afspraken zijn goed
het contact via de telefoon en whatsapp was strak. hieruit ontstond van beide kanten een vertrouwd gevoel.
we zijn in de showroom netjes en vriendelijk te woord gestaan, en de door ons uitgezochte auto is conform afspraak op tijd geleverd.
goede service, en monteurs,
Goed in hun werk leuke werknemers en vriendelijk toppie
Ik werd snel geholpen.
Al meerdere auto’s gekocht bij vd Born, alle keren zeer tevreden. Zowel bij de koop als bij de aflevering nemen de verkopers de tijd om vragen te beantwoorden en geven goede en vakkundige uitleg over de auto.
Zie boven
Prima. Klantvriendelijk. Goede prijs. Vervangend vervoer. Alleen via hen verzekerd bij vakgarageverzekering en zij weten van niks. Dat geeft misverstanden.
Fantastisch geholpen.ook tussentijds geïnformeerd over de werkzaamheden.
Goede service en vriendelijk personeel
Netjes en betrouwbaar voor een goede prijs