Onderhoudswerkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd.
na een beurt bleek de linkerachterrem een tikkend geluid te maken bij het afremmen. De auto is enige malen voor dit euvel teruggeweest om nagekeken te worden. Tot op heden zonder het gewenste resultaat. De laatste keer tijdens een reguliere beurt is er weer naar "gekeken". Helaas zonder resultaat. Het probleem is niet opgelost en is nog steeds aanwezig. Het zou prettig zijn als euvel echt opgelost wordt. Het kost mij steeds een hoop tijd om vanuit Oosterhout op en neer te rijden om slechte service te ervaren. Jullie kunnen nu een leenauto naar mijn woonadres berengen. Mijn auto meenemen voor definitieve reparatie en later ook weer terug brengen. Jullie hebben mijn gegevens en ik verwacht dus eendefinitieve oplossing . H.C. van Wermeskerken
een ster is nog te veel
Zie bovenstaand.
Snel een afspraak kunnen maken. Auto op tijd klaar volgens gemaakte afspraak.
Goed te woord gestaan, deskundig advies gekregen, Duidelijke factuur uitleg.
Uitvoering conform afspraak. Echter ik had enkele kortingsbonnen van de Vakgarage echter het bedrag van de factuur kwam daarbij niet overeen. Zo laten zitten, dus factuur betaald. Geeft veel onduidelijkheid..de Vakgaragetarieven en de Nissantarieven.
Meegedacht
Kom al heel lang bij vd Born. Servise blijft altijd perfect.
Alles klopte, keurige auto en correcte verkoper
Vanaf het eerste moment voelde ik mij al welkom. Niet opdringerig of gepush. Duidelijke uitleg met alles wat gedaan wordt.
Was gewoon goed
Via een e-mail vanuit Nissan deelgenomen aan de Wintercheckactie voor € 19,95. Keurig en goed geholpen zoals altijd. Een dag later valt er echter een reclamefolder in de bus van Vakgarage Leendert van den Born voor eenzelfde wintercheckactie voor € 9,95! Dat tientje kan me niet schelen, maar communicatie blijkt een een kunst.
prettige, deskundige, klantvriendelijke ervaring
Gewoon goed. Dit is wat ik verwacht van een merkdealer.
Zeer correct, snel en op binnen afgesproken tijdslimiet geholpen.
Goede service vwb onderhoud
Vrienden lijk geholpen.