De basis werkzaamheden zijn Goed.

Goed.

Deskundigheid en Prijs/kwaliteit kan ik niet volledig beoordelen. Wel voelde de auto na de servicebeurt weer goed aan. Overigens heb ik een aversie tegen enquetes op basis van puntenwaardering en verplichte velden.

Nette service, goede communicatie

Nette en klantvriendelijke service

• Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijk en vakkundig

Ben in de showroom vriendelijk ontvangen en goed geholpen door de verkoper had alle tijd en een goed advies.

• Faciliteiten wachtruimte

Jaarlijkse onderhoudsbeurt volgens afspraak.

Vooraf overleg over beurt en eerste APK. Leenauto mee, op tijd klaar ( netjes over geïnformeerd) en geen bijkomende kosten.

Klaar terwijl je wacht

De problemen met de achterband werden direct opgepakt en adequaat opgelost. Klaar terwijl ik wacht.

• Deskundigheid N.v.t.

Klant vriendelijk

Ben door de vertegenwoordiger Netjes ontvangen Kreeg netjes uitleg over de auto die ik zocht Hij was heel vriendelijk Ontvangst was goed en kreeg tijdens een gesprek koffie Bij de aflevering van de auto kreeg ik nog een kompleet uitleg van alle snufjes die er op zitten Kreeg ook nog een lekkere fles wijn En dat ik nog heel veel fijne km's mee zal rijden Mijn aanbeveling is Als je een andere auto wilt kopen ga dan naar van de borg in Breda keuze uit heel veel modellen en een goede service

prima afhandeling

ben prima geholpen. Alles keurig uitgevoerd

Snelle overeenkomst

Op zoek naar een gebruikte auto kwam ik bij Van den Born terecht. Een goed aanbod voor mijn in te leveren auto en snel komen tot een deal maakte dat we snel een 'nieuwe' auto hadden.

• Faciliteiten wachtruimte

Regeerden snel op mijn vragen, kwamen met een goed voorstel en koop was snel gesloten

Mijn ervaringen als nieuwe klant waren zeer positief. Men reageert snel. Gaven me een goede inruilprijs voor mijn auto en konden snel schakelen. Nog nooit eerder zo snel tot een goede deal gekomen bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Top garage!

Snelle service, goede leenauto en vriendelijk personeel. Denken met je mee en regelen alles netjes op tijd. Top service!

Deskundig & snel geholpen

makkelijk een afspraak maken online geen lange wachttijd goede service met sms als hij klaar is

• Faciliteiten wachtruimte

Heel goed en correct en snel geholpen

We hadden pech onderweg. Snel naar de garage gebracht en een kernactiviteiten gekregen. De andere dag al vroeg was de auto klaar. Top!!!!

Heel tevreden

Heel tevreden

Goed!

Heel tevreden! Door autoverkoper Koen Hof uitermate vakkundig en vriendelijk geholpen en met een prachtige auto naar huis gereden!

Heel tevreden!

Goed & vriendelijk

Eerste contact met Harry, tegelijk een goed gevoel er bij. Werden keurig te woord gestaan. Gaf ons de ruimte om de auto, die wij op het oog hadden goed te bekijken. Daarna met een kopje koffie de deal gesloten! Een week later, zoals afgesproken de auto opgehaald. Nogmaals bedankt Harry, voor de fijne service!

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijk en goed, maar het kan veel beter

Al jaren kom ik bij jullie, en ik moet zeggen in Oosterhout waren de mensen behulpzamer en meedenkend terwijl in Breda alles volgens het boekje gaat, en als je er niet om vraagt het duurste van het duurste krijgt voor de zelfde werkzaamheden. Als mijn auto nog geen 5000 km heeft gereden zijn er diverse zaken die niet gedaan hoeven te worden, de auto is 5 jaar en 42000 km gelopen. Het zou jullie veel punten geven als je een auto op het einde van de dag een wasbeurt zou geven. Dan nog wat de update van de navigatie is een prijs die ik niet begrijpen kan. Niets tegen jullie vakkundigheid, maar het verhaal afmaken is voor klanten toch een ander oordeel. Trouwens even proefrijden heeft altijd zin dan hadden jullie gehoord dat achteruitsensor blijft piepen. Ik heb deze griven al meer geuit maar ik schijn zeker de enige te zijn. Groetjes Ad Oomen

Keurig geregeld

Goede verkoper, vriendelijk, neemt de tijd, kortom een goede deal gesloten

Afspraak geheel nagekomen

Ik kom op de afgesproken tijd aan om mijn auto af te leveren en de leenauto stond voor me klaar. de afspraak was dat ik gebld zou worden als hij klaar zou zijn en 2 uur later werd ik inderdaad gebeld. ik kon pas'savonds in verband met mijn werk maar de auto stond al klaar en nadat ik de sleutel van de leenauto ingeleverd had kon ik mijn weg vervolgen met de Winterbanden gemonteerd.

Afspraken nagekomen

Eerste contact met de receptie wat minder vriendelijk, maar de werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Het is altijd fijn om toine weer te zien, die ons dan het gevoel geeft het fijn te vinden dat wij nog steeds trouwe klant zijn

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

De 60 maanden beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Goed & Vriendelijk

Goed & Vriendelijk