Probleem met bediening /mechanisme R-achterruit Nissan Juke F16 snel en goed geholpen, kon erop wachten onder het genot van een bakje koffie.
niets aan toe te voegen
De haal en breng service vond ik echt heel fijn en alles netjes binnen de tijd! Complimenten voor jullie!
Uitstekende servicd
Prima service, afspraak werd nageleefd. Gebruik gemaakt van de haal-breng-service. Ik was verrast toen ik mijn auto vel te hard rijdend mijn straat in zag komen bij aflevering. De banden piepte nog net niet.
Onze eerste ervaring met Nissan Breda is geweldig! Dit kwam met name door de verkoopadviseur Bart Bal, die ons ontving en al luisterend naar onze wensen ons uiteindelijk uitstekend heeft geholpen met de aanschaf van een nieuwe 2e hands auto. Hij nam alle tijd en we voelden ons vooral niet opgejaagd/ verplicht om over te gaan tot de aankoop van een auto. Er werd gewoon respectvol met ons om gegaan en we zagen ook dat de andere collega's als een goed en gezellig team met elkaar omgingen. Prima idee om ons ook voor te stellen aan de mensen van de receptie! Een echt compliment bij binnenkomt: schoon en de auto's stonden "strak' naast elkaar. Zo krijg je als klant een prima overzicht. Wij hopen nog lang ons zo thuis te voelen bij Nissan Breda en het persoonlijke contact met Bart Bal hopen wij lang te mogen houden. Met vriendelijke groeten dhr. en mevr. Groot
Alleen rechterkant bij ruitenwisserblad was rubber versleten,gehele ruitenwissers aan allebei de kanten vervangen. Olie en voorbanden ook nogal prijzig !!
Auto gehaald en gebracht voor 24 maanden onderhoud.
Goede nette verkoper, nette zaak.
altijd goede service, vakmanschap en vriendelijkheid
Goed geholpen, alleen redelijk aan de prijs.
en tevreden zeker na een lange kennis bij de zelfde dealer
Prettig en professioneel
Goed en keurig op tijd klaar
Top bedrijf en personeel !!!!
Verrassend snel en goed geholpen.
Zoals altijd weer voortreffelijk geholpen.
Goed maar hoge prijs
Bij bandenwissel, nieuwe voorbanden. Goed meegedacht dit snel op te lossen.
Goede en snelle service
Niet goed luisteren naar problemen. Lakoniek en klant niet serieus nemen en zelfs voor leugenaar uitmaken. Door zogenaamde drukte weinig tijd.
goed en snel geholpen volgens afspraak.