Vriendelijk te woord gestaan . Na proefrit de deal gesloten. Aflevering correct. Zeer blij met onze nieuwe auto
Fantastische auto gekocht, alles goed geregeld
De juke rijd goed voldoet aan mij verwachting tot nu toe
Reparatie aan achterklep in 1 uur uitgevoerd. Goed overleg voorafgaand asn reparatie om reparatie spoedig te laten verlopen
Deze keurvorst een kleine beurt naar de garage, alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Vriendelijke verkoper.,goed geholpen.
Zeer prettig contact en een topservice. Een bedrijf dat meedenkt met jou als klant.
Supersnelle service, vriendelijk en een mooi prijsje. Dank!
Uw verkoper Floris heeft zich steeds aan onze afspraken gehouden, was prettig in de persoonlijke contacten. Hij heeft me duidelijk geinformeerd over wat hij van mij verwacbtte. Hij deed niet moeilijk over een lichte beschadiging en over een mogelijk technisch storing.
Goede en snelle service.
Weinig om op te merken, behalve dat de kosten voor onderhoudsbeurten nog altijd best wel hoog zijn. Maar verder prima hoor.
De Verkoper was aardige en gaf een goede begeleiding bij de stappen die we nodig hadden om een een auto te kopen. Niets was te veel en alle onze vragen werden duidelijk en helder beantwoord.
Zie hierboven
Goede afspraken, duidelijke uitleg en prima bereikbaar
Voldoende tijd tijdens onze gemaakte afspraak. Ruim tijd om een proefrit te maken. Waardering voor onze inruilauto.
Ik heb bij het brengen van mijn auto voor onderhoud aangegeven dat mijn band rechts achter langzaam afloopt en na 3 tot 4 dagen 1 bar lucht nodig heeft om op spanning te zijn. Bij het ophalen heb ik hiernaar gevraagd en na enig zoeken in het service rapport van de betreffende monteur stond daar dat de monteur niets heeft gevonden..... maar de band loopt toch echt af....ik heb toen aangegeven dat het probleem dus niet opgelost is. Gevraagd of het wiel misschien ondergedompeld geweest is om eea vast te stellen, dat was niet gedaan maar als ik erop wilde wachten kon dat eventueel nog gedaan worden. Omdat ik ervan uitgegaan was dat alles in orde zou zijn had ik hier dus geen tijd voor. Probleem bestaat dus nog steeds. In mijn optiek een gemiste kans... MVG Berkel Bosman
Goed geholpen door harry
Jeroen was erg behulpzaam en dacht goed mee. Heel vriendelijk
Altijd goede service, klantvriendelijk
snelle prettige en vriendelijke service
Zeer vriendelijke desk, goed werk. Prima
Goede ontvangst/klantervaring
Al heel lang uitstekende ervaring
Duidelijkheid over de kosten en wax van precies zoals gezegd.
Je blijft niet voor niets al meer dan 40 jaar bij het zelfde bedrijf dan moet je toch wel tevreden zijn