Werd snel te woord gestaan, top werk geleverd
erg goed geholpen, goede uitleg over de auto en zeer goede begeleiding in het aankoop traject en de afwerking hiervan.
Goede ontvangst, deskundige voorlichting. Fijne wachtruimte met kopje koffie.
Erg prettig
Snel geholpen
Er wordt meegedacht in oplossingen, goede service, vriendelijkheid, betrouwbaarheid.
Auto nagekeken en aanvullend onderhoud goed besproken en uitgevoerd
heel fijn goed geholpen
Weer zo als altijd prima geholpen.
Zie kop
Keurig en snel geholpen, heldere duidelijke communicatie.
Alles keurig geregeld, prijsopgaaf vooraf en na akkoord de auto op tijd kunnen ophalen. Snel en goed.
Binnen half uur het probleem met het lampje van de bandenspanning dat brande opgelost.
heel fijn bedrijf proffesioneel duidelijk eerlijk en zeer netjes en komen hun afspraken na.
Voortijdige herinnering aan afspraak. Rustige ruimte tijdens het wachten van de onderhoudsbeurt. Ter hand stelling van document Vakgarage Pechhulp voor komende jaar.
Bij een hele goede en sympathieke verkoperJeroen Jupijn een mooie Nissan juke kiiro gekocht, voor een prima prijs! Ik ben er heel erg blij mee!
Gewoon simpel en correct een APK en grote beurt uitgevoerd.
Altijd vriendelijk, goede adviezen, altijd voor de prijs die overlegd is.
alles volgens afspraak
Ik ben keurig geholpen en geïnformeerd door jullie verkoper zonder opdringerig over te komen. Echt goed geholpen.
Was op zoek naar een andere auto, en die heb ik hier gevonden.
Zeer goed geholpen door alle mensen met de aankoop van de auto