prima bedrijf

Fijne en duidelijke service.

(Bijna)Goed van afspraak t/m nota

Bij de telefonische afspraak zaken besproken die aandacht verdienden bij de APK keuring w.o. de bandenspanning van de camper die verlaagd/verminderd moest worden, Deze overige afspraken zijn voor zo ver ik kan controleren uitgevoerd. Helaas wordt niet op de nota vermeld dat de bandenspanning voor de camper ook is aangepast. Moet nu weer naar een garage om te laten controleren of de bandenspanning daadwerkelijk is aangepast.

Keurig geholpen prima mensen.

Prettige aangename manier waarop je wordt geholpen

Degelijk bedrijf met klantvriendelijke bejegening!

Vriendelijke ontvangst als persoon na het brengen van de auto voor een onderhoudsbeurt. Geen - onaangename - verrassingen.

Uitstekende service.

Zeer kundig, klantvriendelijk en snel geholpen. Duidelijke uitleg over werkzaamheden en kosten

Excellent !

Excellent!

Goed, snel en vriendelijk geholpen

Auto start niet vanwege te zwakke accu. Een medewerker van Boerhof was na enig aandringen bereid te komen om op te starten. In de garage werd de accu getest en vervangen. Snel en goed werk.

Duidelijke afspraken.

Helemaal goed

Niets aan toe te voegen zie bovenstaand goed is goed

Klant is koning

Ik ben al jaren klant en niet voor niets. De laatste keer had mij Kuga een flinke onverklaarbare kras opgelopen. Wordt zonder morren verholpen.

Zoals gewoonlijk "TOP"

Kundig en vriendelijk peroneel, goede service

Waarom neemt u geen conact op over eerdere revieuws als hier om word verzocht

Waarom neemt u geen contact op als hierom word verzocht en word aangegeven. Zo vind ik een revieuw schrijven niet zinvol.

Alles netjes uitgevoerd !

Zeer tevreden.

Vriendelijk en betrouwbaar.

Prima geholpen. Ondanks dat wij een oude auto hebben is deze toch weer mooi voor een jaar apk gekeurd. Top geregeld. Graag tot de volgende keer!

Zeer goede service

Wordt geïnformeerd met video. Geweldig. De rechte veiligheidsgordel was gerafeld en dus afgekeurd voor apk. Zij komen met een alternatief om deze te laten repareren, wat een stuk goedkoper is. Dat noem ik nog eens service

Snel geholpen.

Een steenmarter had de benzine leiding doorgeknaagd. Allereerst heel goed geholpen via ford assistance. Daarna binnen een dag gerepareerd. Super!

Klantvriendelijk

Goed onderhoud, goede prijzen en een persoonlijke filmpje!

Ze voeren onderhoud uit als afgesproken. Komen goed in contact bij twijfels of vragen. Prijzen zijn goed voor een dealer. Bovendien ontving ik een persoonlijk filmpje waarin ze het onderhoud toelichtten. Erg leuk om te krijgen.

no nonsens bedrijf

Een garage die doet wat er moet gebeuren, zonder poespas.

Prima geholpen, wel veel te duur

Een prima ervaring, geen probleem, netjes geholpen, maar € 640,-- voor een grote beurt met apk vind ik fors.

Vriendelijke medewerkers, je wordt gezien als klant. En wat de werkzaamheden betreft alles prima in orde .

Goed geholpen, gratis leenauto!

wederom zeer correct geholpen

Ik ben zeer deskundig voorgelicht en hier dus tevreden over

Vlot geholpen en snelle afhandeling van de onderhoudsbeurt.

Alles volgens afspraak, geen verrassingen

De auto wordt uitstekend onderhouden

Helsingborgweg 6

9723 HN Groningen