Goede communicatie en prima service.

De werkzaamheden zijn geheel overeenkomstig de afspraken tot volle tevredenheid uitgevoerd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Telefonisch prima en vriendelijke ontvangst. Ik heb jullie bedrijf als prettig en kundig ervaren (althans tot nu toe)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd waar en veiligheid voor ons geld geld

onze ervaring gaat +/- 20 jaar terug en steeds is onze menig het zelfde. Meestal een tikkie duurder ... maar ... de vriendelijkheid, contact, de afspraken, kennis van zaken en met je mee willen denken is wel een hele fijne ervaring. We zijn in de loop van de jaren meerdere keren van auto gewisseld. En ook hier is telkens gekeken wat voor mogelijk was. Heb ik aandelen NEE, word ik onder druk gezet NEE. Krijg ik geld NEE. dit is eerlijk en oprecht onze mening over het bedrijf maar ZEKER over het personeel. Wil jullie bedanken voor ook nu weer te zorgen dat wij veilig met onze kleinkinderen op pad kunnen. Succes iedereen.!!

prima geholpen

niets op aan te merken

• Deskundigheid/Vakmanschap

verwachtingen mbt oplossen van het probleem van te voren onvoldoende gecommuniceerd

Ik had problemen met het koppelingspedaal. Bij het maken van de afspraak is aangegeven dat het mogelijk aan de cilinder lag. Deze is vervangen, maar is het probleem niet opgelost. Bij navraag hierover bleek dat het systeem nog een cilinder heeft en dat die mogelijk kapot is. Ik vind dat ik deze informatie meteen aan begin had moeten krijgen. Het voelt nu allemaal als trial and error en de klant betaald wel. Wellicht was de aanpak en de uitkomst hetzelfde geweest, maar voor mij was het dan wel veel transparanter. Aanvulling: contact gehad met de werkplaats. Ze erkennen dat de voorlichting in dit geval vooraf beter had gekund. Normaal doen ze dat ook

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top tussendoor geholpen zodat we verder konden werken

Klantvriendelijk, erg behulpzaam en oplossingsgericht denkwerk.

Zeer prettig geholpen door Arnold Duursma

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijk en alles volgens afspraak

De jaarlijkse onderhoudsbeurt ging volgens verwachting. Filmpje van de monteur stel ik ook op prijs. Extra informatie over de aankomende vervanging van de distributie is nuttig. Zo weet ik tijdig wat ik kan verwachten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Elektrische fiets als vervangend vervoer, top. Gaan jullie ook over op elektrische auto's als vervan

Gaan jullie ook over op elektrische auto's als vervangend vervoer? We zullen er toch aan moeten wennen!!

Zoals altijd, uitstekend.

Vanaf 1999 een tevreden klant van Ford Boerhof. Vriendelijk en deskundig personeel.

Prima. Top

Prima en top ,open over alles. Stel ik op prijs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Als altijd cf. afspraak werkzaamheden verricht; alleen een beetje sneu dat de RDW ging checken, kostte een uurtje wachttijd; dit is Boerhof natuurlijk niet aan te rekenen. Dus, prima service en bedankt! vr. gr., Jan Beekman

Klantvriendelijk

Gastvrij ontvangen. Fijne plek om te werken tijdens het wachten. Ter plekke bleek een reparatie niet meer noodzakelijk. Eerlijk over ingelicht.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zoals gebruikelijk zeer goede service

Wederom zeer goede service. Leuk detail blijft het filmpje van de monteur, waarin de staat van de auto wordt toegelicht.

Fantastisch!

In alle vertrouwen laat ik het onderhoud uitvoeren door Ford Boerhof in Groningen. Allereerst is het ontvangst zeer goed. Ik werd op zeer vriendelijke wijze ontvangen door Dhr. H. Sienot. Samen bekijken we wat er nodig is. Vervolgens komt alles op papier te staan en laat het uit voeren in de werkplaats. Alle afspraken worden nagekomen en de service is geweldig. Ronduit perfect! Chapeau dames en heren!!!

Klantvriendelijk

Vlot geholpen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Top en accuraat

Zoals altijd snelle, vriendelijke en accurate service. Inclusief vervangend vervoer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Er wordt service verleend!

Vlotte actie. Reparatie prima uitgevoerd.

voldoende

zeer goed geholpen

Alles ging volgens afspraak

Altijd correct geholpen.

Alweer volledig tevreden

Ja, ik kom alleen voor de APK. Normaal onderhoud aan de auto kan ik zelf doen. Boerhof denkt met mij mee, houdt het betaalbaar voor mij. Deze keer weer blij verrast dat ze mij een elektrische leenfiets konden aanbieden om de hoge brug makkelijk over te komen richting binnenstad. Top!

Uitstekend!

Vriendelijk, correct, actief meedenkend, service. Hiermee zorgt het personeel van Boerhof ervoor dat de garage zo plezierig is om er klant te zijn.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Perfecte service!

Mijn Ford is hier al laren in onderhoud. Altijd gezellig, heerlijke koffie met ruime wachtruimte! Zelfs telefonisch ben ik vaak perfect geholpen ondanks de drukte! Voor mij geen andere dealer!

Uitstekende dienstverlening

zie hierboven