Vriendelijk en behulpzaam.
Keurige kort voordien reminder lopende afspraak, behandelingsduur conform inschatting vooraf, verantwoording nadien voor gedane duidelijk, overzichtelijk op schrift gesteld. Extra aandachtspunt voor internet/Fordsite probleem keurig opgelost. Rekening gedane zaken volgens verwachting (eigenlijk net iets hoger dan verwacht) Ben weer tevreden huiswaarts gegaan.
Prima uitleg over status auto via video bericht. Technisch duidelijk. Mooi ook spreiding betaling voor onverwacht hoge kosten. Jammer: bandenspanning voorbanden niet gecheckt (veel te laag: 2.1 bar) , onderhoudsboekje geen stempel toegevoegd en geen kaarten update gedaan
Werd netjes gebeld, dar een steenmarter mij benzineleiding lekker vond, waardoor deze vervangen diende te worden.
Netjes geïnformeerd, dat een steen marter mijn benzineleiding heeft beschadigd en de leiding vervangen diende te worden.
Netjes geïnformeerd, dat een steen marter mijn bezineleiding heeft beschadigd en de leiding vervangen diende te worden.
Vriendelijke mensen achter de balie. Prima behandeld.
Vriendelijke mensen achter de balie. Prima behandeld.
Goed geinformeerd over status met video boodschap. Jammer: voorbanden waren niet op juiste spanning gebracht (nog 2.1 bar) en geen stempel in het onderhousboekje.