Voor elke service beurt zijn ze erg vriendelijk, makkelijk afspraken maken.
Onderhoudsbeurt is conform planning verlopen. Onder het genot van een kopje koffie rustig kunnen wachten tot de auto weer gewassen en wel weer klaar stond op het afgesproken tijdstip.
Prettig ontvangst bij de balie. Duidelijk verhaal over hetgeen dat is gedaan.
Benadering zoals klanten, ik ook dus, het graag zien, zakelijk zonder poespas, kopje koffie/krant en een showroom. Kan niet beter.
Auto voor onderhoud en reparatie. Goed meedenken met de klant.
Altijd vriendelijk, en meer dan prima service!
Het personeel heeft veel kennis en ervaring. Of het nu de receptie, verkoop of de werkplaatsen is. Ben hier al jaren klant en heb veel vertrouwen in hetgeen zij doen. Blijf dan ook zeker met hen zakendoen.
Meedenken
Goede uitleg van wat er gedaan is betreffende de auto!
Zie boven.
makkelijk afspraak maken , uitgebreide informatie over werkzaamheden en tijdsduur, leen auto
Fijn. Professionele medewerkers met veel inzicht en ervaring.
plezierige afhandeling.
Alles in orde
Heb al een aantal keren gemeld, dat ik zeer content ben met mijn fordgarage.
Aanmelding en afmelden van de auto ,goede contacten gehad
Mijn auto in de ochtend afgeleverd voor een APK, heb een elektrische leenfiets mee gekregen. Werd gedurende dag op de hoogte gehouden van de status en kon de auto op tijd ophalen.
Een zeer goede dienstverlening op alle vlakken. Bij een reparatie staat een leenauto klaar. Goede service, klantvriendelijk.
auto werd voor de beurt gehaald en gebracht door een vriendelijk persoon; kwam mooi gewassen terug; geholpen met kapotte sleutel van een ander merk; goed tussentijds overleg mbt de nodige werkzaamheden.
Vriendelijke baliemedewerkers . Goede uitleg van hetgeen wat is gebeurd. Ook de video is een goede manier om inzicht te krijgen van de staat van de auto.
x
Goed geholpen.
Mooie zaak, geeft hier altijd een goed gevoel, prettig contact met de medewerk(st)ers en zeer tevreden over het onderhoud van de auto ('s).
Zie mijn mailberichten van 7 oktober
Zowel het maken van de afspraak als de tijdsduur was prima geregeld. Ook de meegeleverde Service checklist hoort bij een goede communicatie tussen klant en garage.