Zeer tevreden. Goed geholpen.
Ondanks personeel gebrek tijdig geholpen met beurt en apk.
Hadden gebeld ivm olie melding, ondanks de drukte konden we toch nog snel langs komen.
Heldere communicatie, kundige service
Goede service, wel prijzige banden
Ik word altijd goed geholpen. Mijn auto heeft weer een apk en onderhoudsbeurt gehad. Top team.
waterpomp opnieuw gemonteerd onder garantie.
Vanwege een lekke band naar Boerhof gegaan. Bij de werkplaatsbalie zeer netjes en correct geholpen. De medewerker liep zelf mee naar mijn auto om het wiel uit mijn kofferbak te halen. De band moest besteld worden maar desondanks was de band de volgende dag al gereed. Kortom een zeer tevreden klant die, zoals al vele jaren, op Boerhof durft te vertrouwen.
Sympathiek personeel, goede APK zonder onnodig extra opgevoerde reparaties. Wel professionele adviezen, en in het verleden snel kleine reparaties opgelost zonder kosten.
Wordt altijd goed geholpen
Prima service, maar 700 euro voor een kleine beurt.. dat vind ik wel heel erg duur. Bedankt voor de diensten, maar voor een particulier zijn deze prijzen een beetje buitensporig. De volgende beurt ga ik weer naar mijn plaatselijke automonteur.
Ik had een fiets te leen en ik werd direct gebeld toen de auto gereed was.
Snelle goede service
In een paar uurtjes alles weer gefikst. Ventiel bleek kapot en gelijk ook de andere banden gecheckt. Prima
Snel en makkelijk geregeld via De computer. Fijn om van te voren mail te krijgen en dan kun je zelf de afspraak inplannen.
Ondanks dat de vakantie is begonnen en ze druk waren met minder personeel ben ik snel geholpen en kon ik op de reparatie wachten.
Er hangt een prettige sfeer in de garage en werk wordt goed uitgevoerd
Bijn 40 jaar klant, als je iedere keer terugkomt, zegt dat genoeg niet waar
Technisch zeer competent en de bali-medewerkers doen zeer hun best om het de klant naar de zin te maken (Sandra Kremer en Angela).
Gekwalificeerd personeel, klantvriendelijk
Een tweedehands auto gekocht, achteraf een derdehands. Stuur trok erg naar links , hebben ze verholpen, maar hij trok nog , maar moest wel€117 betalen voor iets wat jullie niet in1 keer goed hadden gedaan. Wij zijn al 55 jaar klant nooit wat gehad. Dit valt ons zwaar tegen van jullie. Ik denk erover naar een ander garage te gaan.
Mooi dat de monteur een filmpje maakt over de staat van de auto en meldt wat er gebeuren moet, voordat hij eventuele onderdelen gaat vervangen. Na de onderhoudsbeurt werd de auto keurig gewassen weer afgeleverd.
Zaterdagochtend gebeld en kon gelijk komen
Prima......en zo hoort het ook