Ik ben zeer tevreden met garage Boerhof Groningen. Heb hier al meerdere bussen gekocht en in onderhoud. Iedere medewerker denkt met je mee en er wordt altijd een passende oplossing gezocht. Service is echt hun sterke kant, of het nu de telefoniste, vertegenwoordiger of werkplaatsmedewerker is. Ik ben echt blij met Boerhof en blijf hier zeker nog jaren klant ! Klaus
Ik had ook nog een opmerking over de all season banden. Ze maken geluid, alsof ze niet rond zijn. De monteur zei niets te vernemen. Toch blijft dit probleem en is niet afdoende afgehandeld. Hartelijke groet Theo de Vries
Van verkoop tot onderhoud gewoon een prettige en eerlijk contact. Wij zijn 2 jaar geleden overgestapt van Wensink naar Smidts maar hebben daar nog geen seconde spijt van gehad.
Keurig geholpen en mankement duidelijk uitgelegd met prijsopgave.
Het betrof een schadeherstel en onderhoud. Er is goed meegedacht en de service is altijd uitstekend. Erg fijne medewerkers
Ik word altijd netjes geholpen of het nou om een beurt gaat of een onderdeel wat stuk is de service is super!
service altijd goed
Personeel is altijd meedenkend, vriendelijk en deskundig.
Xxxx
Alles verliep naar wens en er was koffie beschikbaar en ik kon rustig even rondkijken.
In alle facetten goed geholpen.
Prima, vriendelijk, en erg klantgericht
Ik ben vriendelijk en goed geholpen
Bij onderhoud en apk een leuk filmpje gezien en mijn auto was snel klaar. Kon hem tussendemiddag weer ophalen
zie boven.
Goede service op alle punten waar het over hebben gehad
Voor nieuwe banden en lijmen van deurrubber langs geweest. Alles vlot en keurig gergeld. Vriendelijke mensen die altijd klaar staan.
Prima ervaring alles geregeld vervangend vervoer en de snelle service. Dus ik ben tevreden
Je wordt keurig te woord gestaan en de monteurs zijn vakmensen.
Zoals altijd, gewoon goed en correct en vriendelijk
Het onderhoud is volgens afspraak uitgevoerd
Alles omtrent onderhoud en APK prima, ook vervangende auto goed geregeld en tijdig bericht dat de auto klaar was. Maaaarrrrrr.... een echt hele grote fout. De volgende daag haalde ik mijn kleindochter op mijn zoon en heb haar in het autostoeltje in onze auto naar huis gereden. Thuis aangekomen kwam ik er achter dat het stoeltje helemaal niet vast zat!!!!! Ik heb jullie meteen gebeld. Er werd verteld dat de gordel los moet voor de keuring maar dat het stoeltje vaak op zijn kant wordt gelegd. Dat was nu dus niet gebeurd. Het leek erop dat er niks veranderd was en hij dus gewoon vast zat - maar hij zat der HELEMAAL LOS! Wat er wel niet had kunnen gebeuren!!! Ik hoop dat jullie de monteur hier op hebben aangesproken maar zou ook graag horen dat er vanaf nu een 2-ogen principe wordt gehanteerd want dit mag toch nooit weer gebeuren.
Goed geholpen aan de balie